Buzz

Ο Ανταμ Σάντλερ θα συνεργαστεί και πάλι με τα αδέρφια Σάφντι

στα 10

Τα αδέρφια Σάφντι θα συνεργαστούν και πάλι με τον σταρ της προηγούμενής τους ταινίας, με το Netflix να βρίσκεται και πάλι πίσω από την παραγωγή.

Ο Ανταμ Σάντλερ θα συνεργαστεί και πάλι με τα αδέρφια Σάφντι

Λέγεται πως αν κάτι δεν είναι χαλασμένο μην προσπαθείς να το φτιάξεις, κάτι που ισχύει γενικά για τα πάντα, ακόμα και για τις συνεργασίες. Μια τέτοια συνεργασία ήταν κι εκείνη των αδερφών Σάφντι με τον Ανταμ Σάντλερ στην τελευταία τους ταινία «Uncut Gems», η οποία τους κέρδισε όχι μόνο μερικές εξαιρετικές κριτικές αλλά και αρκετά βραβεία. Και όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στην επόμενή τους ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline, τα αδέρφια Σάφντι ετοιμάζουν ήδη τη νέα τους ταινία με τον Σάντλερ να πρωταγωνιστεί ξανά σε αυτή, με τα γυρίσματά της να αρχίζουν κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Και ναι το Netflix βρίσκεται για άλλη μια φορά πίσω από την παραγωγή της.

Διαβάστε ακόμα: Θα συνεργαστεί ο Ανταμ Σάντλερ με τον Τοντ Φιλντ στην επόμενή του ταινία

adam sandler safdie brothers

Η πλατφόρμα δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κάποιες πληροφορίες για την ταινία, αλλά διάφορες πηγές μιλάνε πως θα εξελίσσεται μέσα στον κόσμο των σπάνιων συλλεκτικών καρτών. Τα αδέρφια Σάφντι πέρα από την σκηνοθεσία και το σενάριο, στο οποίο αυτή την περίοδο προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές, θα αναλάβουν και την παραγωγή της.

Ο Σάντλερ έλαβε μερικές από τις καλύτερες κριτικές της καριέρας του ως Ράτνερ στο «Uncut Gems» κερδίζοντας ένα βραβείο Spirit για τον ρόλο. Αλλά και η ερμηνεία του στο «Hustle» για το Netflix φέτος φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητη. Για να δούμε αν θα μπορέσει να επαναλάβει την επιτυχία αυτή και στην επόμενή του ταινία.