Buzz

Ο Ντάνι Ντε Βίτο πιστεύει πως ο Πιγκουίνος του είναι καλύτερος από εκείνον του Κόλιν Φάρελ

στα 10

Και όλα αυτά με την βοήθεια ενός πολυγράφου για να αποδείξει πως λέει την αλήθεια.

Ο Ντάνι Ντε Βίτο πιστεύει πως ο Πιγκουίνος του είναι καλύτερος από εκείνον του Κόλιν Φάρελ

Φανς ή όχι έχουμε βρεθεί αρκετές φορές μπροστά το δίλλημα στο να συγκρίνουμε διάφορες απεικονίσεις υπερηρώων στη μεγάλη οθόνη από διαφορετικούς ηθοποιούς. Σε όλη αυτή την διαδικασία αρκετές φορές μπαίνουν και οι ίδιοι ηθοποιοί που παίζουν τους συγκεκριμένους ρόλους, οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν πως η δική τους εκδοχή ήταν η καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη υπάρχει.

Ενας από αυτούς είναι και ο Ντάνι Ντε Βίτο ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το ποιος Πιγκουίνος ήταν ο καλύτερος, ο δικός του, στην ταινία «O Batman Επιστρέφει» του Τιμ Μπάρτον, ή εκείνος του Κόλιν Φάρελ στο «Then Batman» του Ματ Ριβς, απάντησε φυσικά τον δικό του. Και αν νομίζετε πως δεν έλεγε την αλήθεια, την απάντηση την έδωσε όντας συνδεδεμένος σε έναν πολυγράφο για λογαριασμό του Vanity Fair.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κόλιν Φάρελ δίνει ένα update για την σειρά του «Πιγκουίνου» στο HBO Max

penguin

Στην συνέντευξη που έδωσε ο Ντάνι Ντε Βίτο, μαζί με την κόρη του Λούσι, το περιοδικό του έκανε διάφορες ερωτήσεις και για να δει αν λέει όντως την αλήθεια τον σύνδεσε με έναν πολυγράφο που ανιχνεύει το ψέμα. Μια από αυτές ήταν αν ο δικός του Πιγκουίνος ήταν καλύτερος απάντησε «Λατρεύω τον Κόλιν. Είναι φοβερός τύπος. Ο Πιγκουίνος μου όμως ήταν καλύτερος». Στη συνέχεια, ο Ντε Βίτο απευθύνθηκε στον εξεταστή του πολυγράφου, λέγοντας: «αυτή ήταν η αλήθεια; Σίγουρα ήταν. Κατά τη γνώμη μου.»

Πάντως ο Φάρελ ετοιμάζεται ήδη για να παίξει ξανά τον ρόλο αυτόν στην σειρά που ετοιμάζει το HBO Max με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2023. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Ριβς δεν ασχολείται μόνο με το σενάριο της σειράς, αλλά φαινομενικά επιλέγει και τους σκηνοθέτες της. Ωστόσο, ο Φάρελ διευκρίνισε επίσης ότι δεν θα αναλάβει ο Ριβς καμία σκηνοθετική ευθύνη για το «The Penguin».