Buzz

Διέρρευσε η ταινία «Detective Pikachu» στο YouTube και έγινε αμέσως viral

στα 10

Ο Ράιαν Ρέινολντς «ανακάλυψε» ολόκληρη την ταινία στο YouTube, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένεις.

Διέρρευσε η ταινία «Detective Pikachu» στο YouTube και έγινε αμέσως viral

Πριν λίγες μέρες ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Detective Pikachu» Ράιαν Ρέινολντς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter ένα λινκ από ένα κανάλι του YouTube με τίτλο «Inspector Pikachu». Σύμφωνα με τον ίδιον κάποιος ανέβασε ολόκληρη την ταινία και, φυσικά, ήθελε το στούντιο της Warner και όλοι όσοι εμπλέκονται να το προσέξουν.

Το περίεργο σε αυτή την υπόθεση ήταν πως στο βίντεο υπάρχει ένα υδατογράφημα με το όνομα του Ρέινολντς στην πάνω αριστερή γωνία.

Διαβάστε ακόμα: Πώς ο Ράιαν Ρέινολντς μπήκε στο πετσί του ρόλου του Πίκατσου για την ταινία «Detective Pikachu»

Οσοι έκαναν κλικ για να δουν το βίντεο, πιστεύοντας φυσικά πως θα δουν ολόκληρη την ταινία «Detective Pikachu», αυτό που τους περίμενε ήταν κάτι το τελείως διαφορετικό: μικρό κλιπ από την ταινία ακολουθώντας το τον Πίκατσου να χορεύει σε λούπα για μιάμιση ώρα! Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρέινολντς τρολάρει και προμοτάρει με τον δικό του απαράμιλλο τρόπο την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί. Ολοι θυμόμαστε τα όσα έκανε για τον «Deadpool» εξάλλου.

Το βίντεο, όπως ήταν φυσικό, έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες κερδίζοντας πάνω από 4.6 εκατομμύρια views το πρώτο κιόλας 24ώρο. Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Ιουνίου, αλλά για την ώρα κάντε λίγη προθέρμανση μαζί με το αερόμπικ βίντεο του Πίκατσου παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: