Buzz

Δείτε τον Τζόνι Ντεπ να τζαμάρει με τον Κιθ Ρίτσαρντς!

στα 10

Σε πριβέ πάρτι που έγινε στην Νέα Υόρκη για το «Μεθυσμένο Ημερολόγιο» («The Rum Diary») ο Τζόνι Ντεπ και ο Κιθ Ρίτσαρντς ανέβηκαν στη σκηνή του «Maritime Hotel» σ' ένα αυθόρμητο τζαμάρισμα του «Key to the Highway», όπου ο πατέρας πειρατής καθοδηγούσε, φυσικά, τον γιο.

Δείτε τον Τζόνι Ντεπ να τζαμάρει με τον Κιθ Ρίτσαρντς!

Η φιλία του Τζόνι Ντεπ με τον Κιθ Ρίτσαρντς ξεκινά από τη βαθιά ρίζα θαυμασμού του πρώτου για το δεύτερο, και από την ομολογία του ότι προσπάθησε να μιμηθεί την τρέλα του εμβληματικού κιθαρίστα των Rolling Stones για να δώσει σάρκα και οστά στον τζακ Σπάροου. Κάπως έτσι έγινε η πρόταση στον κολακευμένο Ρίτσαρντς να πρωταγωνιστήσει σ' ένα από τα σίκουελ, κι από εκεί και πέρα μέντορας και μαθητής φαίνεται ότι έδεσαν σαν παρέα.

Ο Τζόνι κάλεσε τον Κιθ στην νεοϋορκέζικη προβολή της νέας του ταινίας «Μεθυσμένο Ημερολόγιο», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χάντερ Τόμπσον. Φήμες θέλουν τον Ντεπ να ακολούθησε... «method acting» για τον μεθυσμένο ρόλο του, καθώς παρουσιάστηκε ασταθής, έκανε οκτάρια στο κόκκινο χαλί και χρειάστηκε τη βοήθεια του σωματοφύλακά του για να τα καταφέρει να μπει στην αίθουσα της πρεμιέρας. Πάντως στο πριβέ πάρτι που ακολούθησε στο Maritime, έδειξε να έχει συνέλθει απόλυτα. Μοναδική αντίδραση στο ...άφθονο ρούμι που έρεε; Οι δύο «πειρατές» ήρθαν στο κέφι: Ρίτσαρνς και Ντεπ ανέβηκαν οι ίδιοι στη σκηνή για μία σπάνια live performance.

Αυτό που επέλεξαν να παίξουν δεν ήταν φυσικά καθόλου τυχαίο. Το «Key to the Highway», μπλουζ κομμάτι του πιανίστα των 40ς Charles "Chas" Segar, έγινε γνωστό στην δεκαετία του 50 από τον Little Walter, αλλά έχει ηχογραφηθεί και από τους Stones το 1964. Ο Ρίτσαρντς ανέλαβε τα φωνητικά, ενώ και οι δύο έπαιξαν τα σόλα τους, με τον Ντεπ να μη δείχνει τρομοκρατημένος από τις συγκρίσεις, αλλά να το διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Μόλις το τραγούδι τελείωσε οι δύο άντρες εξαφανίστηκαν στο VIP δωμάτιο του μπαρ, παρόλο που το κοινό χειροκροτούσε ενθουσιασμένο και ζητούσε encore. Ε, τα μεθυσμένα θαύματα δεν είναι για χόρταση...

Δείτε το βίντεο που πόσταρε φανερά ερωτοχτυπημένη με τον Τζόνι Ντεπ δημοσιογράφος, η οποία είχε την τύχη να είναι παρούσα στο περιστατικό.

Διαβάστε τα πάντα για το «Μεθυσμένο Ημερολόγιο», δείτε φωτογραφίες, πόστερ και trailer.