Buzz

Ο Τζόνι ποζάρει σε μία ακόμα αφίσα για το «The Rum Diary»

στα 10

Στοιχηματίζουμε; Κάποιος από το στούντιο αποφάσισε ότι η καλλιτεχνική πρώτη, παρόμοια αφίσα που έχει τον ήρωα με γυρισμένη πλάτη «δεν είναι αρκετά εμπορική αν δεν φαίνεται ξεκάθαρα ο Τζόνι». Κυκλοφόρησε λοιπόν ακόμη ένα πόστερ, στο ίδιο κατεστραμμένο δωμάτιο ξενοδοχείου, με τον Τζόνι Ντεπ να αποκαλύπτει το ημίγυμνο σώμα και το hangover του στο φακό. Απολαύστε.

Ο Τζόνι ποζάρει σε μία ακόμα αφίσα για το «The Rum Diary»

Σας έχουμε μιλήσει εκτεταμένα για το «Rum Diary», μία ταινία που ανυπομονούμε να δούμε. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χάντερ Τόμσον, οι λόγοι θα μπορούσαν να σταματούν εδώ. Η εμπλοκή του μεγάλου θαυμαστή του συγγραφέα, Τζόνι Ντεπ, στον πρωταγωνιστικό ρόλο (13 χρόνια μετά το «Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας»), ο Μπρους Ρόμπινσον στο σενάριο και τη σκηνοθεσία (24 χρόνια μετά το «Whithnail & I»), και ό,τι έχουμε δει από εικόνα ενισχύουν την άποψή μας ότι η ταινία θα είναι μία από τις ανατρεπτικές κινηματογραφικές απολαύσεις της χρονιάς.

Η πρεμιέρα του «Rum Diary»στις ελληνικές αίθουσες έχει μετακινηθεί για την άνοιξη του 2012, οπότε μέχρι τότε υπομονή και χάζι σε ό,τι νέο υλικό κυκλοφορεί.

Η νέα αφίσα που κυκλοφόρησε πριν από λίγο είναι λιγότερο Τόμσον και περισσότερο Χόλιγουντ - μοιάζει να έχει την correct δοσολογία ενός mainstream κοκτέιλ: μία γερή δόση star power, ανακατεμένη με υπόσχεση μυστηρίου και μία τζούρα (μαύρης) κωμωδίας. Απολαύστε την ολόκληρη στο gallery και μαζί συγκρίνετε και τα παλιότερα πόστερ για την ταινία.

Δείτε το trailer του Rum Diary

Εδώ θα βρείτε δύο πρώτες σκηνές της ταινίας και περισσότερο φωτογραφικό υλικό.