Buzz

Βάλτε ένα ποτό! Τρέιλερ για το «The Rum Diary»

στα 10

Ολοι υπέθεταν ότι κάτι πάει στραβά με την καινούρια ταινία του Τζόνι Ντεπ και του Μπρους Ρόμπινσον, καθώς δεν θα προβληθεί στη Βενετία και δεν θα παίξει στο Τορόντο. Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και πέρα από ένα ελαφρύ hangover, δεν διακρίνουμε κάτι αληθινά ανησυχητικό.

Βάλτε ένα ποτό! Τρέιλερ για το «The Rum Diary»
Θα πιεις κάτι;

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Χάντερ Τόμσον, το οποίο έριξε τον σκηνοθέτη του ξανά στο ποτό προκειμένου να γράψει το σενάριο κι έκανε τον Τζόνι Ντεπ να αφήσει για λίγο τους ρόλους που πληρώνουν καλά, το «Rum Diary» εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα φιλμ της καινούριας σεζόν, που μας κάνουν να ανυπομονούμε.

Το τρέιλερ αυτής της μεθυσμένης κωμωδίας (με δραματικούς τόνους υποθέτουμε), μπορεί να τρέχει στον ρυθμό της λάτιν, κεφάτης μουσικής του υπόκρουσης, αλλά δεν υπολείπεται σε γκροτέσκο χιούμορ και μια ιδέα από σκοτεινιά κάτω από το λαμπερό ήλιο του Πουέρτο Ρίκο.

Δεν μπορούμε να βάλουμε στοίχημα για το ύφος του τελικού αποτελέσματος, αλλά δίχως αμφιβολία, το ανατρεπτικό χιούμορ του ελαφρά αυτοβιογραφικού βιβλίου του Τόμσον δείχνει να επιβιώνει, και, κάτι στο στομάχι μας, εξακολουθεί να ψιθυρίζει πως ο Ρόμπινσον βρήκε ίσως το υλικό για μια ταινία, που να πλησιάζει αν όχι το μεγαλείο, τότε, την απόλαυση που μας είχε προσφέρει με το «Ο Φίλος μου κι Εγώ».

Αλλά ίσως να φταίει η ποσότητα του ποτού! Πόσες μινιατούρες χωράνε σε ένα δίλεπτο τρέιλερ;