Φεστιβάλ / Βραβεία

Δείτε λίγο Sundance από το σπίτι σας!

στα 10

Για όσους άτυχους δεν μπορούν να βρεθούν στο Παρκ Σίτυ της Γιούτα, όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ του Sundance, το Yahoo προσφέρει όχι μόνο την ευκαιρία να δείτε μερικές από τις μικρού μήκους ταινίες του προγράμματος, αλλά και να ψηφίσετε για την καλύτερη!

Δείτε λίγο Sundance από το σπίτι σας!
Σκηνή από το «Αquadettes»

Σε μια προσπάθεια να αναπτύξει τη διαδραστικότητα του, το Φεστιβάλ του Sundance όχι μόνο αφήσει πολλές από τις μικρού μήκους ταινίες του να κυκλοφορούν ελεύθερα στο Ιντερνετ (δείτε εδώ μερικές απ' αυτές) αλλά συνεργάζεται και με το Yahoo! προσφέροντας την ευκαιρία σε όσους δεν μπορούν να βρεθούν στην Γιούτα να πάρουν μια μικρή γεύση από το πρόγραμμα του.

Εννιά μικρού μήκους ταινίες του Φεστιβάλ προβάλλονται αποκλειστικά στο Yahoo Screen! και ανάμεσα τους μπορεί κανείς να ανακαλύψει μια τρυφερή ιστορία ανάμεσα σε δύο αποξενωμένα αδέρφια («'92 Skybox Alonzo Mourning Rookie Card»), την παράξενη ιστορία γυναικών - κυνηγών στη Νότια Καρολίνα («Debutante Hunters»), μια ερωτική ιστορία που ξεκινάει και τελειώνει με μηνύματα στο κινητό («The Arm»), τις θεραπευτικές ιδιότητες της συγχρονισμένης κολύμβησης («Αquadettes»), τη σχέση μιας γυναίκας με έναν εργάτη («Una Hora Por Favora»), ένα αγγλικό φιλμ μικρού μήκους με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Μούλαν («Long Distance Information»), μια βρετανοκορεάκτικη παραγωγή για έναν γκέι που αναζητά την αληθινή οικογενειακή θαλπωρή («Dol»), ένα αγόρι που κρύβει πολλά περισσότερα απ' όσα το αθώο πρόσωπο του («Ηenley»), και ένα ισπανοαμερικάνικο παιχνίδι με τον διάβολο («Odysseus' Gambit»).

Δείτε όλα τα φιλμ στην επίσημη σελίδα που δημιούργησε ειδικά για το Φεστιβάλ το Yahoo, ψηφίστε το καλύτερο και προσποιηθείτε πως περπατάτε στους χιονισμένους δρόμους του Παρκ Σϊτυ!

Διαβάστε περισσότερα για το φετινό Φεστιβάλ του Sundance