Φεστιβάλ / Βραβεία

Δείτε μερικές από τις μικρού μήκους του φεστιβάλ του Sundance

στα 10

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε ως το Sundance για να δείτε κάποιες από τις ταινίες του. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε μερικές από τις μικρού μήκους που σε λίγες εβδομάδες θα προβάλλονται στις αίθουσες του Παρκ Σίτυ.

Δείτε μερικές από τις μικρού μήκους του φεστιβάλ του Sundance

Το αμερικάνικο φεστιβάλ κατορθώνει να συλλέγει πάντα μερικές από τις πιο αξιοπρόσεκτες ταινίες της χρονιάς, αλλά φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν απαιτεί από τους σκηνοθέτες που συμμετέχουν στα προγράμματα των μικρού μήκους, να κάνουν την πρώτη προβολή τους στο φεστιβάλ.

Κι αν κάθε ταινία θα πρέπει να κάνει την παγκόσμια φεστιβαλική της πρεμιέρα στο Sundance, οι κανονισμοί της διοργάνωσης δεν αποκλείουν πλέον, την δυνατότητα συμμετοχής μιας ταινίας που έχει ήδη προβληθεί online.

Ετσι κάποια από τα φιλμ που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, υπάρχουν ήδη διαθέσιμα στο internet, κι έχουν βρει το κοινό τους πριν ακόμη τα ανακαλύψουν οι θεατές του φεστιβάλ. Κάποια από αυτά μπορείτε να τα δείτε αμέσως. Χαμηλώστε τα φώτα, η προβολή ξεκινά!

«Robots of Βrixton» του Κίμπουε Ταβέρες

Μια CGI εξέγερση ρομπότ, που μπλέκει την επιστημονική φαντασία με την πραγματικότητα και τις ταραχές του μέλλοντος με αυτές που σημάδεψαν την πολη του Μπρίστολ το 1981

.

«Aquadettes» των Ζάκαρι Κανεπάρι και Ντρέα Κούπερ

Ποιός είπε ότι το να γερνάς σημαίνει να χάνεις τα ενδιαφέροντά σου; Γνωρίστε μια παρέα από υπέροχες ηλικιωμένες κυρίες που ασχολούνται παθιασμένα με τη συγχρονική κολύμβηση

.

«Don't Hug me I'm Scared» των Τζόζεφ Πέλινγκ και Μπέκι Σλόαν

Μια σκοτεινή ματιά στα παιδικά παραμύθια από μια βρετανική multimedia κολεκτίβα που προσπαθεί πάντα να βρίσκει φρέσκους τρόπους έκφρασης.

.**«Dr. Breakfast» του Στίβεν Νίρι**Ο Δρ. Μπρέκφαστ χάνει την ψυχή του (βγαίνει από το... μάτι του) και το κορμί του μένει κενό. Ποιος θα τον φροντίσει; Πάντα μπορείς να υπολογίζεις στην καλοσύνη δυο... ελαφιών.