Buzz

«Decision to Leave». Αυτή θα είναι η νέα ταινία του Παρκ Τσαν-γουκ

στα 10

H ταινία αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στο μήνα.

«Decision to Leave». Αυτή θα είναι η νέα ταινία του Παρκ Τσαν-γουκ

Εχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που ο σκηνοθέτης Παρκ Τσαν-γουκ μας χάρισε την τελευταία του ταινία «Η Υπηρέτρια». Και μπορεί μέσα σε αυτά τα χρόνια ο Κορεάτης auteur να έκανε ένα μικρό διάλλειμα από το σινεμά για να ασχοληθεί με την τηλεόραση για να σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της σειράς «The Little Drummer Girl» (έχοντας κάνει και μια μικρή βόλτα από την Ελλάδα), φαίνεται πως τώρα επιστρέφει και πάλι στη μεγάλη οθόνη με τη νέα του ταινία «Decision to Leave».

Διαβάστε ακόμα: Ο Παρκ Τσαν-γουκ διασκευάζει Κώστα Γαβρά

decision to leave 607

Το Variety αναφέρει πως ετοιμάζονται να αρχίσουν κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβρη με την Τανγκ Γουέι, γνωστή από την ταινία «Lust, Caution» και τον Παρκ Χίε-ιλ, ο οποίος έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Μπογνκ Τζουν-χο σε ταινίες όπως τα «The Host» και «Memories of Murder», να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το καστ συμπληρώνουν οι Λι Τζουνγκ-χιούν, Γκο Κιούνγκ-πιο και Παρ Γιονγκ-γου.

Το σενάριο, το οποίο παίζει με φιλμ νουάρ τροπές με δυνατές χιτσοκικές πινελιές το έχει γράψει μαζί με την χρόνια συνεργάτη του Τσανγκ Σέο-κιούνγκ, θα μιλάει για έναν ντεντέκτιβ (τον Παρκ) μια υπόθεση πιθανής δολοφονίας σε μια ορεινή περιοχή. Αρχίζει να υποψιάζεται την χήρα του άντρα (την Τανγκ), για την οποία αρχίζει όμως να την βλέπει και ερωτικά.

Ηδη μας έχει κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον και ελπίζουμε η παραγωγή της ταινίας να κυλήσει ομαλά, παρά την πανδημία, και εάν όλα πάνε καλά ίσως δούμε την ταινία να κάνει την πρεμιέρα της του χρόνου στις Κάννες, εκεί που έκανε πρεμιέρα και η προηγούμενη τού ταινία «Η Υπηρέτρια». Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τα νεότερα.

Διαβάστε ακόμα: Τι γυρεύει ο Παρκ Τσαν-γουκ στην Αγρια Δύση;