Buzz

Οχι, η Τέιλορ Σουίφτ δεν θα παίζει στο «Deadpool & Wolverine»

στα 10

Αν και μετά το φιάσκο με τον Αντριου Γκάρφιλντ και το «Spider-Man: No Way Home», δύσκολο να το πιστέψουμε αν δεν το δούμε.

Οχι, η Τέιλορ Σουίφτ δεν θα παίζει στο «Deadpool & Wolverine»

Εδώ και αρκετό καιρό για κάποιον λόγο φανς ήταν πεπεισμένοι πως η Τέιλορ Σουίφτ είχε ένα ρόλο στην ταινία «Deadpool & Wolverine» παίζοντας είτε την Σκάρλετ είτε την Lady Deadpool. Οι φήμες ξεκίνησαν από την στιγμή που η σύζυγος του Ράιαν Ρέινολντς, Μπλέικ Λάιβλί, εμφανίστηκε στο Super Bowl με την Σουίφτ. Από τη μία λέμε γιατί όχι, μιας και έχουμε δει πολύ πιο παράξενα πράγματα να συμβαίνουν σε αυτές τις ταινίες, αλλά φαίνεται πως, σύμφωνα με το Entertainment Weekly, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με το άρθρο η Σουίφτ δεν είναι η Dazzler, ούτε η Lady Deadpool, αλλά ούτε θα είναι στην ταινία. Βέβαια αυτό δεν είναι αρκετο για να πείσει τους φανς μιας και για μήνες, ακούγαμε τον Αντριου Γκάρφιλντ να αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν στο «Spider-Man: No Way Home» και αυτό αποδείχθηκε ψέμα.

Διαβάστε ακόμα: Happy nation. Το «X-Men '97» είναι μια υπέροχη επιστροφή των αγαπημένων μας μεταλλαγμένων

deadpool and wolverine

Πάντως η Lady Deadpool, μια διαφορετική εκδοχή του χαρακτήρα όπου σε έναν άλλο σύμπαν ο Deadpool είναι γυναίκα, κάνει την εμφάνισή της στο τελευταίο τρείλερ (δείτε το παρακάτω), δείχνοντας απλά τα πόδια της, αλλά μάλλον δεν είναι της Σουίφτ. Πολύ πιθανόν, αν ήταν στην ταινία, να έπαιζε τον ρόλο της Dazzler, της ξανθιάς X-Men που επίσης είναι και τραγουδίστρια, αλλά ούτε εκεί θα τη δούμε, σύμφωνα πάντα με το άρθρο.

Αυτό που σίγουρα όμως θα δούμε είναι το «Deadpool & Wolverine» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου.