Buzz

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα λάτρεψε τον «Deadpool»

στα 10

Κι όμως ο Φράνσις Φορντ Κόπολα φαίνεται πως είναι μεγάλος φαν του Deadpool.

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα λάτρεψε τον «Deadpool»

Τον τελευταίο καιρό αρκετοί είναι οι μεγάλοι σκηνοθέτες οι οποίοι μιλάνε με σκληρά λόγια για τη Marvel και το «άψυχο» κινηματογραφικό της σύμπαν. Ενας από αυτούς ήταν και ο Φράνσις Φορντ Κόπολα ο οποίος είχε δηλώσει πρόσφατα μιλώντας για το στουντιακό σινεμά «Kαι τι είναι μια ταινία της Marvel; Ενα καλούπι που φτιάχνεται ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά προσπαθώντας να δείχνει διαφορετικό».

Μιλώντας στο Variety ο Κόπολα φαίνεται πως έκανε ένα βήμα πίσω στη στάση του απέναντι στο MCU, και παραδέχτηκε πως είχε λατρέψει τον «Deadpool» και τον Ράιαν Ρέινολντς. «Μου άρεσε ο Deadpool. Νομίζω πως ήταν καταπληκτικός», είπε ο Κόπολα όταν ρωτήθηκε να μοιραστεί ξανά τις απόψεις του για τις υπερηρωικές ταινίες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα θέλει ο κόσμος να μιλά για το «Megalopolis» κάθε χρόνο

francis ford coppola

Για άλλη μια φορά αναφέρθηκε και στους Ντενί Βιλνέβ και Κάρι Φουκουνάγκα τους οποίους, αν και λατρεύει, πιστεύει πως δεν είχαν την απόλυτη δημιουργική ελευθερία με τις τελευταίες τους ταινίες. «Πρόκειται για υπέροχους σκηνοθέτες στην κλίμακα των blockbuster ταινιών. Αλλά δεν νομίζω ότι έχουν απαραίτητα την ευκαιρία να κάνουν τις ταινίες που θέλουν. Πιστεύω ότι τους ζητείται να κάνουν ταινίες που δεν πάνε κόντρα στο ρεύμα. Εχουμε πολλά και μεγάλα ταλέντα και θα τους έδινα περισσότερες ευθύνες γιατί είναι ικανοί για αυτό. Ο κινηματογράφος υποτίθεται ότι φωτίζει τη σύγχρονη ζωή και μας κάνει να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Ετσι χρειαζόμαστε τους καλλιτέχνες, να μας δώσουν ένα όραμα για το τι συμβαίνει».

Η Marvel ετοιμάζει ήδη το «Deadpool 3» με τον Σον Λέβι να αναλαμβάνει αυτή την φορά την σκηνοθεσία, και τον Ράιαν Ρέινολντς φυσικά να σπεύδει να απαντήσει στις δηλώσεις αυτές του Κόπολα γράφοντας «και στον Deadpool αρέσει ο Φράνσις Φορντ Κόπολα». Ποιος ξέρει, ίσως τους δούμε να συνεργάζονται κάποια στιγμή.