Buzz

Η Τζένιφερ Γκάρνερ επιστρέφει στον ρόλο της Elektra για το «Deadpool 3»

στα 10

Το «Deadpool 3» φαίνεται πως θα έχει πολλά και διάφορα cameos από την περίοδο συνεργασίας της 20th Century με τη Marvel.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ επιστρέφει στον ρόλο της Elektra για το «Deadpool 3»

Οσοι θυμάστε, και για κάποιον λόγο δεν θέλετε να ξεχάσετε, το «Daredevil» του 2003, με πρωταγωνιστή τον Μπεν Αφλεκ (πολύ πριν παίξει τον Batman στις ταινίες του Ζακ Σνάιντερ), σίγουρα θα θυμάστε και την Τζένιφερ Γκάρνερ στον ρόλο της Elektra – η οποία απέκτησε και την δική της spin-off ταινία το 2005.

Και φαίνεται πως η Γκάρνερ, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τα κόκκινα κολάν και να παίξει ξανά τον ρόλο της Elektra στην ταινία της Marvel «Deadpool 3», σε σκηνοθεσία του Σον Λέβι.

Πάντως φήμες θέλουν την τρίτη περιπέτεια του πιο r-rated υπερήρωα της Marvel, στην πρώτη του κινηματογραφική έξοδο με την υποστήριξη της Disney, να είναι γεμάτη από cameos τα οποία θα εκτείνονται σε όλη την περίοδο συνεργασίας της 20th Century με τη Marvel.

Διαβάστε ακόμα: Η Disney ανακοινωσε την αναβολή κυκλοφορίας αρκετών ταινιών της

elektra

Στην ταινία, πέρα από τον Ράιαν Ρέινολντς, θα δούμε και τους Χιού Τζάκμαν, Εμα Κόριν, Μάθιου Μακφάντιεν, Μορίνα Μπάκαριμ, Μπράιανα Χίλντεμπραντ, Σιλόι Κουτσούνα, Καράν Σόνι, Λέσλι Ούγκαμς, Στέφαν Καπίτσικ και Ρομπ Ντελάνεϊ.

Ο Σον Λέβι, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Ρείνολντς στο «Free Guy» και στο «Adam Project» του Netflix, στο οποίο έπαιξε και η Γκάρνερ, έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ οι Ρετ Ριζ και Πολ Γουέρνικ, οι οποίοι έχουν δουλέψει και δυο προηγούμενα «Deadpool», θα γράψουν το σενάριο της.

Το «Deadpool 3», το οποίο αναμένεται πως θα είναι η πρώτη R-rated ταινία του MCU και της Disney, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου 2024.