Buzz

Ποια ήταν η μόνη απαίτηση του Ντείβιντ Λιντς για να παίξει στο «The Fabelmans»; Ενα σακουλάκι Cheetos

στα 10

Δεν χρειάζεται πολλά για να πείσεις έναν από τους πιο αγαπημένους σκηνοθέτες της γενιάς του να παίξει στην ταινία σου. Απλά μόνο ένα σακουλάκι από γαριδάκια Cheetos.

Ποια ήταν η μόνη απαίτηση του Ντείβιντ Λιντς για να παίξει στο «The Fabelmans»; Ενα σακουλάκι Cheetos

Ολοι θυμόμαστε αυτό το υπέροχο μικρό cameo του Ντείβιντ Λιντς λίγο πριν το τέλος του «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, παίζοντας τον ρόλο του σκηνοθέτη Τζον Φορντ. Αυτό που γνωρίζαμε ήταν όλο αυτό παραλίγο να μη γίνει, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο τελικά ο Σπίλμπεργκ κατάφερε να πείσει τον Λιντς να παίξει στην ταινία του.

Μιλώντας στο Empire ο Λιντς ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο τελικά τον έπεισαν να παίξει στην ταινία του Σπίλμπεργκ ο ίδιος απάντησε με τον έπεισαν με ένα σακουλάκι με γαριδάκια Cheetos.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν θέλει να επιστρέψει ξανά στον ρόλο του Batman

ανασκόπηση 2022 fabelmans λιντς

“Στην αρχή δεν ήθελα να το κάνω. Και ο λόγος είναι ότι, όταν πρόκειται για την υποκριτική, προσπαθώ σκόπιμα να μείνω μακριά από αυτή, δίνοντας σε ανθρώπους όπως ο Χάρισον Φορντ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ μια ευκαιρία στην καριέρα τους», είπε χαριτολογώντας ο Λιντς. Και όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η βασική του απαίτηση για να αποδεχτεί τον ρόλο εκείνος απάντησε λέγοντας «ήταν τα Cheetos, τα αγαπώ. Και όποια ευκαιρία μπορώ, τα παίρνω. Αλλά ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς υγιεινό φαγητό. Αλλά δεν τα παίρνω τόσο συχνά, ειλικρινά. Οταν τα πάρω όμως θέλω μια μεγάλη σακούλα. Επειδή μόλις ξεκινήσεις πρέπει να έχετε πολλά για να μπορέσεις για να επιβραδύνεις και να σταματήσεις να τρως πραγματικά. Διαφορετικά, με μια μικρή σακούλα, τότε θα περιφέρεσαι για μέρες για να βρεις περισσότερα. Είναι απίστευτη γεύση.»

Ορίστε λοιπόν. Κάποιοι ζητάνε περισσότερα λεφτά, κάποιοι άλλοι ένα πολυτελές τρέιλερ για να μείνουν και τους προσωπικούς τους βοηθούς. Οχι όμως ο Λιντς, απλά ένα σακουλάκι από Cheetos και θα κάνει τα πάντα. Πως λοιπόν να μην νιώσεις μόνο αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο;