Buzz

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Cyrano» του Τζο Ράιτ

στα 10

Με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Ντίνκλατζ και τραγούδια από τους The National.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Cyrano» του Τζο Ράιτ

Κυκλοφόρησε χτες το πρώτο τρέιλερ του μιούζικαλ του Τζο Ράιτ «Cyrano» το οποίο γύρισε κατά την διάρκεια της πανδημίας στο Νότο της Σικελίας και με πρωταγωνιστές τους Πίτερ Ντίνκλατζ, Χέιλι Μπένετ, Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ, Μπεν Μέντελσον και Μπασίρ Σαλαχούντιν.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες από το «Cyrano» του Τζο Ράιτ

cyrano

Βασισμένη στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ της Ερικα Σμιντ, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Ντίνκλατζ στον ρόλο του Σιρανό ντε Μπερζεράκ, το οποίο με την σειρά του βασίζεται στο κλασσικό θεατρικό έργο του 1897 του Εντμόν Ροστάν, μιλά για το ερωτικό τρίγωνο ενός Γάλλου αξιωματικού του στρατού, τον Σιρανό, της Ρωξάνης και ενός όμορφου νεαρού δόκιμου του Κρίστιαν. Ο Σιρανό είναι τρελά ερωτευμένος με την Ρωξάνη αλλά πιστεύει πως δεν θα τον αγαπούσε ποτέ λόγω της εμφάνισής του. Οταν εκείνη του εξομολογείτε τον έρωτά της για τον Κρίστιαν, εκείνος τον βοηθάει να γράψει ερωτικά γράμματα για να τις τα στείλει.

Τα τραγούδια της ταινίας έγραψαν μέλη του συγκροτήματος The National, με τους Αάρον και Μπράις Ντέσνερ να έχουν γράψει τη μουσική και τον Ματ Μπέριντζερ, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, να έχει γράψει τους στοίχους. Το «Cyrano» φαίνεται πως θα αποφύγει να παιχτεί σε κάποιο φεστιβάλ, με το στούντιο να προγραμματίζει να το βγάλει στις αίθουσες στις 31 Δεκεμβρίου, προωθώντας το ταυτόχρονα και για τα βραβεία.

cyrano