Buzz

Live-action μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού «Cyberpunk 2077» βρίσκεται στα σκαριά

στα 10

Η CD PROJEKT RED, υπεύθυνη εταιρεία για το βιντεοπαιχνίδι, ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Anonymous Content για να φέρει τον κόσμο του σε live-action μορφή.

Live-action μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού «Cyberpunk 2077» βρίσκεται στα σκαριά

Σε μια συναρπαστική ανακοίνωση, η CD PROJEKT RED, η διάσημη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών υπεύθυνη για αγαπημένους τίτλους όπως το «The Witcher» και το «Cyberpunk 2077», αποκάλυψε ένα συνεργατικό εγχείρημα με την εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης Anonymous Content. Μαζί, ξεκινούν ένα ταξίδι για να φέρουν στη ζωή το δυστοπικό μέλλον του «Cyberpunk 2077» μέσα από ένα live-action έργο.

Οι λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη μεταφορά παραμένουν ελάχιστες, συμπεριλαμβανομένου του εάν θα προκύψει τελικά ως ταινία ή ως τηλεοπτική σειρά. Ωστόσο, είναι σαφές ότι η CD PROJEKT RED συνεργάζεται με την Anonymous Content, που διαθέτει εγγυήσεις με επιτυχίες όπως το «True Detective» και το «Mr. Robot», καθώς και τη συνεισφορά της σε ταινίες που βραβεύτηκαν με Οσκαρ, όπως το «The Revenant» και το «Spotlight».

Το έργο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα αρχικά του στάδια, με τον κύριο στόχο να είναι η επιλογή ενός έμπειρου σεναριογράφου που θα δημιουργήσει μια εντελώς νέα αφήγηση στον εκτενές κόσμο του «Cyberpunk 2077».

Το «Cyberpunk 2077» το κριτικά αποθεωμένο βιντεοπαιχνίδι, έχει σημειώσει εντυπωσιακή επιτυχία, με περισσότερα από 25 εκατομμύρια αντίτυπα που έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα. Βασισμένο στο ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων, αυτό το παιχνίδι ρόλων ανοιχτού κόσμου έχει λάβει επαίνους για τον εκτενή και δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του, σε συνδυασμό με μια πολύπλοκη πλοκή που εξελίσσεται βάσει των επιλογών των παικτών, είτε αυτοί επιλέξουν ανοιχτά μάχη, κρυφές κινήσεις ή χακάρισμα. Τοποθετείται στη «Night City», μια μελλοντική τεχνολογική δυστοπίας που ελέγχεται από εταιρίες και συμμορίες ενισχυμένες με ρομποτική τεχνολογία.

cyberpunk

cyberpunk

Ενα ιδιαίτερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι η παρουσία αστέρων του Χόλυγουντ, με τον Κιάνου Ριβς να υποδύεται τον Τζόνι Σίλβερχαντ. Πρόσφατα, το «Cyberpunk 2077» κυκλοφόρησε την επέκταση «Phantom Liberty», μια έξτρα ιστορία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ιντρις Ελμπα και έχει ήδη πουλήσει τρία εκατομμύρια αντίτυπα. Επιπλέον, το σύμπαν του «Cyberpunk 2077» επεκτάθηκε στον κόσμο του anime με τη σειρά «Cyberpunk: Edgerunners» στο Netflix, που επίσης αποθεώθηκε κριτικά.

Για τους θαυμαστές των κόσμου αυτού, η επιτυχία εκτείνεται πέρα από την οθόνη. Το 2023, η εταιρεία κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «Cyberpunk 2077: NO_COINCIDENCE», γραμμένο από τον έμπειρο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Ραφάλ Κόσικ. Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο επιτραπέζιο παιχνίδι «Gangs of Night City» βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε παραγωγή σε συνεργασία με τον εκδότη επιτραπέζιων παιχνιδιών CMON.

Αυτή η τελευταία συνεργασία μεταξύ της CD PROJEKT RED και της Anonymous Content υπόσχεται να προσφέρει μια νέα εμπειρία live-action που θα εξερευνήσει βαθύτερα τον συναρπαστικό κόσμο του Cyberpunk 2077. Αναμένονται περισσότερες ενημερώσεις καθώς αυτό το φιλόδοξο έργο παίρνει σάρκα και οστά.