Buzz

Τι να μην κάνεις, αν στο τρένο σου επιβιβαστεί ο... Λίαμ Νίσον

στα 10

Με αφορμή τον «Επιβάτη» του Ζάουμε Κολέτ-Σέρα και τα μπουνίδια που εκεί ρίχνει ο Λίαμ Νίσον, ο εκπρόσωπος Τύπου των σιδηροδρόμων του Τορόντο προειδοποιεί...

Τι να μην κάνεις, αν στο τρένο σου επιβιβαστεί ο... Λίαμ Νίσον

«Ο λεβεντόγερος Λίαμ Νίσον σε ένα προκάτ αίνιγμα μέσα σε τρένο που κινείται όλο και ταχύτερα προς το άνευ λόγου παραλήρημα» γράφει ο Ρόμπυ Εκσιέλ για το «The Commuter» στην κριτική του Flix. Αν εντοπίσουμε στις λέξεις «λεβεντόγερος Λίαμ Νίσον» και «τρένο που κινείται όλο και ταχύτερα», σε συνδυασμό με την υπογραφή του Ζάουμε Κολέτ-Σέρα στη σκηνοθεσία αυτής, της τέταρτης συνεργασίας του με τον εκπληκτικό ηθοποιό που έχει επιβληθεί ως ιδανικός action hero στα 65 του, καταλαβαίνουμε - και χωρίς spoilers - ότι στην ταινία, ο Νίσον τα κάνει όλα σμπαράλια μέσα σ' ένα εν κινήσει βαγόνι.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix για το «The Commuter»

The Commuter 607

Σ' αυτό το πλαίσιο και με προφανή αίσθηση του χιούμορ, ο Μπραντ Ρος, εκπρόσωπος Τύπου των Σιδηροδρόμων του Τορόντο, δημοσίευσε ένα άρθρο στην εφημερίδα The Globe and Mail, όπου συμβουλεύει τους προσεχείς επιβάτες τι να κάνουν και τι ν' αποφύγουν, εάν «ένας αναστατωμένος Λίαμ Νίσον ανέβει στο τρένο τους».

The Commuter 607

Μεταξύ άλλων, ο Μπραντ Ρος, εμπνεόμενος από την πλοκή της ταινίας, επισημαίνει:

  • Εάν με κάποιον τρόπο καταφέρετε από το εσωτερικό του βαγονιού στην εξωτερική κάτω πλευρά της άμαξας, μπράβο σας. Περισσότερα μπράβο σας αν είστε 60, όπως μάς υπενθυμίζει επανειλημμένως ο ήρωας του Λίαμ Νίσον.
  • Εάν επιβιώσετε από αυτό το ακροβατικό, τότε μην αποπειραθείτε να κυλήσετε, σαν βαρελάκι, έξω από τις ράγες, ενώ το τρένο περνά από πάνω σας. Εκεί δεν θα επιβιώσετε.
  • Συγχαρητήρια, είστε ζωντανοί. Μην επιχειρήσετε, λοιπόν, να ξαναπηδήξετε πάνω στο εν κινήσει τρένο. Πάρτε ένα ταξί. Καλέστε ένα Uber. Νοικιάστε ένα ποδήλατο. Ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας.
  • Εάν, μετά απ' όλο το πιστολίδι, το μπουνίδι, τα αιφνίδια παιχνίδια πόκερ και τον χαλασμένο κλιματισμό, κάποιος υπάλληλος του τρένου σάς φλερτάρει, ρωτώντας σας πόσο σοβαρή είναι η σχέση σας με τον/την σύντροφό σας, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να διερευνήσουμε αυτή την απολύτως ανάρμοστη συμπεριφορά!

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του Μπραντ Ρος εδώ.

Η ταινία «Ο Επιβάτης» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, από τη Spentzos Film.

Διαβάστε ακόμη: