Buzz

Ο Κίλιαν Μέρφι θα επιστρέψει στην ταινία του «Peaky Blinders»

στα 10

Την επιστροφή του επιβεβαίωσε ο δημιουργός της σειράς Στίβεν Νάιτ, ο οποίος ανέφερε επίσης πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Ο Κίλιαν Μέρφι θα επιστρέψει στην ταινία του «Peaky Blinders»

Μετά το πρώτο του Οσκαρ για τον ρόλο του στο «Οπενχάιμερ» τι μέλλει γενέσθαι για τον Κίλιαν Μέρφι;

Εχει ακουστεί πως θα επιστρέψει στο σίκουελ του «28 Μέρες Μετά» με τίτλο «28 Χρόνια Μετά», αλλά αυτό αργεί ακόμα να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Ως τότε όμως φαίνεται να τον δούμε να επιστρέφει σε έναν ακόμα αγαπημένο ρόλο, εκείνον του Τόμι Σέλμπι από την σειρά «Peaky Blinders».

Η σειρά, η οποία ολοκληρώθηκε το 2022 μετά από έξι αρκετά πετυχημένες σεζόν, ετοιμάζεται να αποκτήσει την πρώτη της ταινία και ο δημιουργός της Στίβεν Νάιτ, μιλώντας στο Birmingham World, επιβεβαίωσε την επιστροφή του Μέρφι σε αυτή. «Σίγουρα θα επιστρέφει για αυτό. Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο στο Ντίγκμπεθ στην Αγγλία».

Διαβάστε ακόμα: Ο Κίλιαν Μέρφι είναι η επιλογή του Πιρς Μπρόσναν για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Peaky Blinders

Στην σειρά ο Μέρφι υποδύεται τον Τόμι Σέλμπι, ο οποίος ήταν επικεφαλής μιας από τις πιο άγριες συμμορίες στο Μπέρμινχαμ μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σειρά αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό κατά τη διάρκεια της εννιάχρονης πορείας της και έγινε ολοένα και πιο δημοφιλής αφότου ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία εάν άλλοι ηθοποιοί του από την σειρά θα επιστρέψουν για την ταινία, αλλά σίγουρα θα έχουμε περισσότερα νέα γι’ αυτό καθώς πλησιάζει η ημερομηνία των γυρισμάτων της.