Buzz

Είστε έτοιμοι για το «Fight Club 3»;

στα 10

Ο Τσακ Πάλανικ ετοιμάζει το graphic novel του «Fight Club 3». Η μεγάλη οθόνη μπορεί να περιμένει...

Είστε έτοιμοι για το «Fight Club 3»;

Το «Fight Club» μυθιστόρημα του το 1996 έκανε μεγάλη αίσθηση - διακρίσεις, βραβεία, best seller λίστες. Τρία χρόνια μετά έδινε στον Ντέιβιντ Φίντσερ την πρώτη του ύλη για μία ταινία που έμεινε αυτόματα κλασική και σημάδεψε το πέρασμά μας στο νέο μιλένιουμ. Το «Fight Club» με τους Μπραντ Πιτ και Εντουαρντ Νόρτον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έφτυσαν μερικές αλήθειες στο θεατή του 20ου αιώνα, «καλωσορίζοντάς τον» στον 21ο πρώτα: «Δεν είσαι γαμημένη μοναδική νυφάδα χιονιού. Αυτή είναι η ζωή σου και τελειώνει ένα λεπτό τη φορά...»

O πρώτος κανόνας του Fight Club είναι ότι δεν μιλάμε για το Fight Club, αλλά αυτά τα νέα δεν μπορούν να περιμένουν. Αν θυμάστε, πίσω στο 2015, ο Τσακ Πάλανικ είχε γράψει το «Fight Club 2,» τη συνέχεια του best seller βιβλίου του (το οποίο ο Ντέιβιντ Φίντσερ είχε γυρίσει ως την πιο εμβληματική, WTF ταινία της αρχής του νέου μιλένιουμ) ως μία σειρά comics - 10 τευχών. Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Πάλανικ ετοιμάζει και το «Fight Club 3» σε κόμικ - πάλι με σκίτσα του κομίστα Κάμερον Στιούαρτ (και από την Dark Horse Comics) κι αυτή τη φορά σε 13 τεύχη, με το πρώτο να κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2019.

Διαβάστε ακόμη: O Τσακ Πάλανικ ανοίγει τα χαρτιά του για το sequel του «Fight Club»

Fight Club 3 607 2

Αυτή τη φορά, ο Τάιλερ Ντέρντεν έχει ένα νέο πρόβλημα να αντιμετωπίσει: ένα γιο. Αν θυμάστε, όταν την γνωρίζει, η Μάρλα έχει ήδη ένα παιδί. Σήμερα, είναι έγκυος από τον Τάιλερ.

«Το "Fight Club 3" θέλει τον Τάιλερ να ενώνει δυνάμεις με τον oρκισμένο εχθρό του - τον αφηγητή "Μπαλτάζαρ"» λέει ο Πάλανικ. «Θα είναι μία πολύ σύνθετη σχέση, καθώς οι δυο τους έχουν ένα κάποιο παρελθόν...»

Τα εξώφυλλα των κόμικ θα επιμεληθούν οι Ντάνκαν Φεγκρέντο (Hellboy), Κίρμπι Φέιγκαν και Ντέιβιντ Μακ.

Δείτε μερικά από αυτά:

Fight Club 3 607 3

Fight Club 3 607 4

Fight Club 3 607 5

Διαβάστε επίσης: