Buzz

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν θα παίξει τον Κάπτεν Χουκ

στα 10

Το NBC ετοιμάζει την live αναμετάδοση του «Πίτερ Παν» και ο Κρόστοφερ Γουόκεν μόλις έκλεισε το ρόλο του «Κάπτεν Χουκ». Ετοιμαζόμαστε για τη θεότρελη, ψυχασθενική ή... χορευτική απόδοση του χαρακτήρα!

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν θα παίξει τον Κάπτεν Χουκ

Το NBC έχει τοποθετήσει τις ελπίδες του στο να βρει τη θέση του ξανά στις υψηλές θεαματικότητες του τηλεοπτικού χάρτη, κάνοντας τεράστιες παραγωγές που αναβιώνουν κλασικά έργα σε live productions. Μετά την «Μελωδία της Ευτυχίας» λοιπόν, τώρα δουλεύουν πυρετωδώς στην προπαραγωγή του «Πίτερ Παν», έχοντας κλείσει αρκετά μεγάλα ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι το ρόλο του «Κάπτεν Χουκ» αναλαμβάνει ο Κρίστοφερ Γουόκεν. Κι αν κάποιος βιαστεί να φανταστεί τον μυθικό πειρατή ως γοητευτικά διαστροφικό μαφιόζο (τους ρόλους, όπως τελευταία αυτόν στους «Επτά Ψυχοπαθείς», που ο Γουόκεν ερμηνεύει εδώ και δεκαετίες σα δεύτερη φύση) ας το ξανασκεφτεί.

«Πιστεύουμε ότι πέρα από τη δημοφιλή περσόνα του, στην καρδιά του, είναι ηθοποιός μιούζικαλ» δήλωσε για αυτόν ο Πρόεδρος του NBC, Ρόμπερτ Γκρίνμπλατ, δικαιολογώντας την επιλογή του καναλιού στο πρόσωπο του Γουόκεν.

«Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα ερμηνεύσει τον ''Κάπτεν Χουκ'' μ' ένα δικό του, εντελώς προσωπικό τρόπο» συμπλήρωσε ο Γκρίμπλατ. «Ισως να είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον ήρωα να... χορεύει κλακέτες!»

Την παραγωγή του «Πίτερ Παν» έχει αναλάβει το δίδυμο της επιτυχίας της «Μελωδίας της Ευτυχίας», Κρεγκ Ζέινταν και Νιλ Μέρον. Μάλιστα έχει υπογράψει ξανά και η Κάρι Αντεργουντ (που πρωταγωνίστησε στη Μελωδία). Κανείς δεν ξέρει όμως ποιος θα ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Πίτερ Παν». Ο Γκρίνμπλατ είχε αστειευτεί ότι θέλει την Μίλι Σάιρους. Ή τουλάχιστον ελπίζουμε ότι αστειευόταν...

Απολαύστε την μουσικοχορευτική εκδοχή του Κρίστοφερ Γουόκεν στο κλασικό «Weapon of Choice» του Fatboy Slim:

.

Περισσότερος Κρίστοφερ Γουόκεν:

O Kριστοφερ Γουόκεν δίνει νέο νόημα στις λέξεις cool wool