Buzz

To Χόλιγουντ θρηνεί την απώλεια του Τσάντγουικ Μπόουζμαν

στα 10

Φίλοι, συνεργάτες αλλά και πολιτικοί, καλλιτέχνες και εκατομμύρια θαυμαστές θρηνούν την απώλεια του Τσάντγουικ Μπόουζμαν που πέθανε σε ηλικία μόλις 43 ετών.

To Χόλιγουντ θρηνεί την απώλεια του Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Η είδηση του θανάτου του Τσάντγουικ Μπόουζμαν βύθισε ολόκληρο το Χόλιγουντ στο πένθος. Πολλοί ήταν εκείνοι, φίλοι και συνεργάτες του αλλά και πολιτικοί και άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη, οι οποίοι αμέσως έσπευσαν να δηλώσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και στους φίλους του.

Διαβάστε ακόμα: O Τσάντγουικ Μπόουζμαν θα είναι για πάντα ο Black Panther

Ο Πρόεδρος της Marvel, Κέβιν Φάιγκι, δήλωσε πως «ο θάνατος του Τσάντγουικ είναι απόλυτα τραγικός. Ηταν ο Τ’ Τσάλα μας, ο Black Panther μας, και αγαπημένος φίλος μας. Κάθε φορά που έμπαινε στο πλατό δημιουργούσε κάτι το πραγματικά υπέροχο. Ενσάρκωσε αρκετούς υπέροχους ανθρώπους στην καριέρα του, και κανείς δεν κατάφερε να δώσει ζωή σε τόσους σπουδαίους άντρες από εκείνον. Τώρα βρίσκεται ανάμεσά τους ως ένα ακόμα αιώνιο είδωλο. Η οικογένεια της Marvel Studios θρηνεί την απώλειά του, μαζί με την οικογένειά του.»

Ο Πρόεδρος της Disney Μπομπ Αϊγκερ δήλωσε «είμαστε όλοι συντετριμμένοι για τον τραγικό χαμό του Τσάντγουικ Μπόουζμαν – ένα εξαιρετικό ταλέντο και μια από τις πιο ευγενικές και χαρισματικές ψυχές που γνώρισα ποτέ. Εφερε τεράστια δύναμη, αξιοπρέπεια και βάθος στον ρόλο του ως Black Panther, θρυμματίζοντας μύθους και στερεότυπα, έγινε ένας ήρωας για εκατομμύρια κόσμο, εμπνέοντας όλους μας να ονειρευόμαστε μεγαλύτερα πράγματα αλλά και να απαιτούμε περισσότερα από το σύστημα. Θρηνούμε όλα όσα ήταν, αλλά και όλα όσα ήταν προορισμένος να πετύχει. Για τους φίλους του και εκατομμύρια θαυμαστές του η απουσία του από την οθόνη επισκιάζεται μόνο από την απουσία του από τις ζωές μας. Ολοι εμείς στην Disney στέλνουμε τις προσευχές μας και τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Ο Captain America, Κρις Εβανς, ανέβασε στο twitter μερικές φωτογραφίες μαζί με τον Μπόουζμαν γράφοντας τα εξής «είμαι καταρρακωμένος. Είναι κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτικό. Ο Μπόουζμαν ήταν ξεχωριστός. Πραγματικά μοναδικός. Ηταν βαθιά αφοσιωμένος και πάντα είχε την περιέργεια ως καλλιτέχνης. Είχε τόσο πολύ σπουδαία πραγματα να κάνει ακόμη. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την φιλία μας. Αναπαύσου εν ειρήνη, Βασιλιά.»

Διαβάστε παρακάτω περισσότερες αντιδράσεις για τον θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν:.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Bassett (@im.angelabassett) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Peace King... Thank you for your extraordinary work, your exemplary character and leadership. Love you Brother. 🤲🏿

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mahershala Ali (@mahershalaali) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thanks for being so kind. God bless you and your family. We love you man🙏🏾💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chance The Rapper (@chancetherapper) στις