Buzz

Ντέμπι και Κάρι για πάντα μαζί: Τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Bright Lights»

στα 10

Η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του HBO για τη σχέση της Ντέμπι Ρέινολντς και της Κάρι Φίσερ μοιάζει με μια τραγική σύμπτωση, αλλά και με έναν ιδανικό φόρο τιμής στις δύο υπέροχες ηθοποιούς.

Ντέμπι και Κάρι για πάντα μαζί: Τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Bright Lights»

To 2016 έληξε για το Χόλιγουντ με μια διπλή απώλεια: τον θάνατο της Κάρι Φίσερ και της μητέρας της, Ντέμπι Ρέινολντς, με μια μόλις μέρα διαφορά, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα με τραγικό τρόπο τη βαθιά σχέση ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς που μοιάζουν να αρνήθηκαν να τις χωρίσει ακόμα κι ο θάνατος.

Μια παραγωγή του HBO, σε σκηνοθεσία Αλέξις Μπλουμ και Φίσερ Στίβενς, το «Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds» αποτελεί ένα πορτρέτο αυτής της στενής σχέσης ανάμεσα στις δύο γυναίκες, ξεδιπλώνοντας με χιούμορ και τρυφερότητα τη συνύπαρξή τους, αλλά και πτυχές από τις ξεχωριστές ζωές τους, αφιερώνοντας μεταξύ άλλων χρόνο στη μάχη της Φίσερ με τη διπολική διαταραχή από την οποία έπασχε.

Διαβάστε ακόμη: Η Ντέμπι και η Κάρι: μια μεγάλη ζωή σε υπέροχες φωτογραφίες

Bright Lights 607

Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, όμως μετά τους θανάτους των δύο ηθοποιών το κανάλι αποφάσισε να επισπεύσει την ημερομηνία τηλεοπτικής προβολής του, σαν έναν ελάχιστο φόρο τιμής σε δύο προσωπικότητες που σημάδεψαν το Χόλιγουντ με τις ταινίες και τη στάση ζωή τους.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί αύριο, 7 Ιανουαρίου, από το HBO.


Διαβάστε ακόμη

Bright Lights poster 607