Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2018: «Angel Face», η Μαριόν Κοτιγιάρ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

στα 10

Στο τμήμα Ενα Κάποιο Βλέμμα θα κάνει πρεμιέρα το «Gueule d' Ange», με τη Μαριόν Κοτιγιάρ σ' ένα σύννεφο γκλίτερ και μητρικής ανεπάρκειας!

Κάννες 2018: «Angel Face», η Μαριόν Κοτιγιάρ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Ξεβαμμένα ξανθά μαλλιά, ζωγραφισμένο κορμί με μολύβια και γκλίτερ, ένα ανέφελο party-girl, πάντα με το ονειροπόλο, υγρό βλέμμα της Μαριόν Κοτιγιάρ. Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του «Gueule d' Ange» («Angel Face») της Βανέσα Φιλό, πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας για τη Γαλλίδα σκηνοθέτη, σε σενάριο του Diastème.

Δείτε ακόμη: Το πρώτο τρέιλερ του «The House that Jack Built» του Λαρς φον Τρίερ είναι εδώ!

Το φιλμ, που θα κάνει την πρεμιέρα του στο τμήμα Ενα Κάποιο Βλέμμα του 71ου Φεστιβάλ Καννών τον Μάιο, είναι ένα τολμηρό δράμα, επικεντρωμένο σε μια ανύπαντρη μητέρα που εγκαταλείπει την 8χρονη κόρη της όταν γνωρίζει κάποιον σ' ένα κλαμπ. Είναι η πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία (συγκεκριμένα από το «Dikkenek» του Ολιβιέ βαν Χούφσταντ του 2006) που η Κοτιγιάρ παίζει σε ταινία πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη, αν και κάτι μας λέει ότι την παράσταση θα κλέψει η μικρούλα Αϊλίν Ακσουά-Ετέξ που τα δίνει όλα στο ρόλο της 8χρονης Ελί. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Το 71ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται από τις 8 ως και τις 19 Μαΐου. Το Flix θα είναι εκεί, για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν. Διαβάστε όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις Κάννες 2018 εδώ.

angel face gueule d'ange poster 607


Διαβάστε ακόμη: