Φεστιβάλ / Βραβεία

Στις Κάννες, ο κόσμος ενδιαφέρεται μέχρι και για το βρακί του Ρόμαν Πολάνσκι

στα 10

To ρεπορτάζ ανήκει φυσικά στη Daily Mail που φυσικά φρόντισε να καλύψει την παρουσία του Ρομάν Πολάνσκι στις Κάννες με ένα αποκαλυπτικό φωτογραφικό θέμα.

Στις Κάννες, ο κόσμος ενδιαφέρεται μέχρι και για το βρακί του Ρόμαν Πολάνσκι

Ο Ρόμαν Πολάνσκι βρίσκεται στις Κάννες για την επίσημη προβολή του «Based on a True Story» που κλείνει - εκτός διαγωνιστικού - και το Φεστιβάλ.

Μαζί με τη συζυγό του Εμανουέλ Σενιέ, η οποία πρωταγωνιστεί και στην ταινία, ο 83χρονος σκηνοθέτης που κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου ξεκινάει ένας ακόμη γύρος ρεπορτάζ και συζητήσεων για το αμαρτωλό του παρελθόν που του απαγορεύει να γυρίσει στην Αμερική, μένει αυτές τις μέρες στο Hotel Eden Roc στην Αντίμπ.

Εκεί βρέθηκαν και οι παπαράτσι που βρίθουν αυτές τις μέρες στην Κρουαζέτ και πέτυχαν τον Πολάνσκι στο μπαλκόνι του δωματίου του να μιλάει στο τηλέφωνο και να κάνει τις πρωινές του ασκήσεις φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Αρκετό «θέμα» για να googlaρεται περισσότερο και από τη νέα του ταινία αλλά και από τις δηλώσεις του γύρω από το Netflix, τις γυναίκες και τα fake news που μονοπώλησαν τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο 70ό Φεστιβάλ Καννών.

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2017: Ας (ξανα)μιλήσουμε για το στήθος της Σούζαν Σαράντον

Roman Underwear

Roman Underwear

Roman Underwear

Roman Underwear

Δείτε ακόμη: Το φόρεμα που έκανε το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών «εμπόλεμη ζώνη

Roman Underwear

To 70ό Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου. Τo Flix θα βρίσκεται εκεί για ενημέρωση κάθε λεπτό για όσα θα συμβούν εντός και εκτός των σκοτεινών αιθουσών. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό του τμήμα, αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, που ανανεώνεται συνεχώς.