Buzz

Call me by Your Name: ο Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζει σίκουελ;

στα 10

O Iταλός σκηνοθέτης μόλις επιβεβαίωσε ότι το «Να με Φωνάζεις με τ' Ονομά σου» είναι μόνο η αρχή ενός μεγαλύτερου πρότζεκτ.

Call me by Your Name: ο Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζει σίκουελ;

H ταινία που απέσπασε υποψηφιότητες για 4 Οσκαρ, 3 Χρυσές Σφαίρες, 4 BAFTA, που κέρδισε κοινό και κριτικούς και μας έμαθε να προφέρουμε το όνομα Τιμοτέ Σαλαμέ, δεν σταματάει τις εκπλήξεις. Ο σκηνοθέτης της Λούκα Γκουαντανίνο μόλις επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί, ξεκινώντας από το «Call me by your Name» («Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου»), να συνεχίσει με μία σειρά ταινιών, με τους ίδιους ήρωες και πρωταγωνιστές, που θα επικεντρώνονται στην επιδημία του AIDS.

Μην ξεχνάμε ότι η ιστορία της ερωτικής ιστορίας λαμβάνει χώρο στα '80ς, οπότε το ξέσπασμα του AIDS ήταν η κυρίαρχη επικαιρότητα.

Είστε έτοιμοι; To Flix σας προσκαλεί στην πρεμιέρα του «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» του Λούκα Γκουαντανίνο

Call Me by Your Name 607

«Νομίζω ότι επιβάλλεται μία τέτοια συνέχεια της ιστορίας. Νομίζω ότι ο Ελιο (Τιμοτέ Σαλαμέ) θα εξελιχθεί σε σινεφίλ. Θα ήθελα να τον ξανασυναντήσουμε σε μία κινηματογραφική αίθουσα να παρακολουθεί το "Οnce More" του Πολ Βεκιάλι, μία ταινία του 1988 όπου ένας άντρας ερωτεύεται έναν άλλον άντρα κι εγκαταλείπει τη γυναίκα του, την πρώτη γαλλική ταινία που μίλησε για το AIDS...»

Call me by your name 607

«Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη σκηνή του σίκουελ», εξηγεί ο σκηνοθέτης. «Ετσι κι αλλιώς το μυθιστόρημα ("Call me by Your Name"), έχει 40 σελίδες στο τέλος που μας εξιστορούν κι ακόμα 20 χρόνια στις ζωές του Ελιο και του Ολιβερ, από το καλοκαίρι της γνωριμίας τους, οπότε υπάρχει η ένδειξη ότι κι ο συγγραφέας ήθελε να συνεχίσει αυτή την ιστορία...»

Δείτε ακόμη: Ενα υπέροχο κλιπ για το «Mystery of Love» του Σούφγιαν Στίβενς, από το «Να Με Φωνάζεις Με Τ’ Ονομά Σου»

call me by your name 607

«Η δική μου πρόθεση είναι το "Να με Φωνάζεις με τ' Ονομά σου" να γίνει το πρώτο κεφάλαιο ενός χρονικού, που ακολουθεί τις ζωές όλων των ανθρώπων που γνωρίζουμε στην ταινία. Αν το πρώτο κεφάλαιο είναι η ενηλικίωση ενός γκέι έφηβου, ίσως το επόμενο να μας εξιστορεί το πώς βρίσκει τη θέση του στον ενήλικο κόσμο μεγαλώνοντας, και ίσως μετά από χρόνια το επόμενο να μας οδηγήσει σε ένα συναισθηματικό χτύπημα που τον μεταμόρφωσε στον άνθρωπο που σήμερα είναι...»

Περιμένουμε νεότερα!


To «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» του Λούκα Γκουαντανίνο θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 8 Φεβρουαρίου σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε περισσότερα: