Buzz

To αγαπημένο κίτρινο σκαθάρι των Transformers, o «Bumblebee», αποκτά τη δική του σόλο ταινία

στα 10

Και μάλιστα χωρίς τον Μάικλ Μπέι στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

To αγαπημένο κίτρινο σκαθάρι των Transformers, o «Bumblebee», αποκτά τη δική του σόλο ταινία

Ο δεύτερος πιο αγαπημένος Autobot, μετά τον Οπτιμους Πράιμ, είναι φυσικά ο Μπάμπλμπι. Και, γιατί όχι, θα αποκτήσει τη δική του ταινία με τίτλο, τι άλλο, «Bumblebee». Η ταινία θα αποτελεί prequel του franchise των «Transformers» και θα εκτυλίσσεται 20 χρόνια πριν από την πρώτη ταινία της σειράς, ενώ θα είναι και η πρώτη την οποία δεν θα σκηνοθετήσει ο Μάικλ Μπέι, ο οποίος παραμένει όμως ως παραγωγός, αλλά ο Τράβις Νάιτ ο οποίος τελευταία μας είχε δώσει το υπέροχο animation «Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές». Ισως να περιμένουμε και λιγότερες εκρήξεις;

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάμιεν Σαζέλ στέλνει τον Ράιαν Γκόσλινγκ στο φεγγάρι στο πρώτο τρέιλερ για το «First Man»

bumblebee 607

Στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Μάικλ Σένα και η Χέιλι Στάινφιλντ, η οποία θα είναι και η νεαρή σύντροφος και φίλη του κίτρινου «σκαθαριού». Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε επικεντρώνεται περισσότερο στη σχέση του Μπάμπλμπι με τον χαρακτήρα της Στάινφιλντ παρά στη δράση και στις ελάχιστες εκρήξεις. Αλλά κάπου εκεί εμφανίζεται και ένας Decepticon (o Στάρσκριμ;)

Η ταινία ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018. Για την ώρα, δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

bumblebee poster 607