Buzz

Το «Christine» του Μπράιαν Φούλερ θα είναι μέσα στην καύλα

στα 10

Ο Φούλερ ετοιμάζεται να μεταφέρει μια πιο ερωτική εκδοχή της διάσημης ιστορίας του Στίβεν Κινγκ για την σχέση ενός αγοριού με το αυτοκίνητό του.

Το «Christine» του Μπράιαν Φούλερ θα είναι μέσα στην καύλα

Λίγους μήνες πριν μάθαμε πως ο Μπράιαν Φούλερ, ο σκηνοθέτης αγαπημένων σειρών όπως «Pushing Daisies» και «Hannibal», ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ένα κινηματογραφικό reboot ενός από τα πιο πασίγνωστα μυθιστορήματα του Στίβεν Κινγκ για ένα αυτοκίνητο δολοφόνο, ένα Plymouth Fury του '58 με το όνομα «Christine», το οποίο κυκλοφόρησε το 1983, όπου και την ίδια χρονιά ο Τζον Κάρπεντερ το μετέφερε στη μεγάλη οθόνη.

Αυτή την περίοδο το σενάριο της ταινίας, το οποίο είναι γραμμένο επίσης από τον Φούλερ, βρίσκεται στα χέρια του Κινγκ για τις τελικές παρατηρήσεις και διορθώσεις, αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι αρκετά βέβαιος ότι ο Κινγκ θα το εγκρίνει, επειδή ισχυρίζεται ότι η εκδοχή του είναι μια πιο καθαρή μεταφορά του μυθιστορήματος και λιγότερο ένα ριμέικ της ταινίας του Κάρπεντερ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ιθαν Χοκ είναι ανατριχιαστικός στο τρέιλερ του «The Black Phone» του Σκοτ Ντέρικσον

christine

Μιλώντας στο podcast «The Kingcast» ο ίδιος είπε πως «[η ταινία] βασίζεται πολύ περισσότερο στην έννοια του “Overlook σε ρόδες” ή της βαμπιρικής σχέσης μεταξύ του αυτοκινήτου και του Αρνι». Επίσης τόνισε ότι η ταινία του Κάρπεντερ είναι η αγαπημένη του, αλλά άφησε πολλά πράγματα έξω από το βιβλίο, επομένως χρησιμοποιεί την ευκαιρία αυτή για να φέρει αυτά τα πράγματα στην δική του ταινία, συμπεριλαμβανομένου και του προηγούμενου ιδιοκτήτη του δολοφονικού αυτοκινήτου, Ρόλαντ ΛεΜπέι, ο οποίος δεν εμφανίζεται στην ταινία του Κάρπεντερ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το πρωτότυπο μυθιστόρημα είναι εξαιρετικά σεξουαλικό, το οποίο είναι ένα θέμα που ο Φούλερ όχι μόνο γνωρίζει αλλά θα το ενσωματώσει στην ταινία του. «Η δική μας εκδοχή του “Christine” θα είναι μέσα στην καύλα», δήλωσε. Και όσοι έχουν δει το «Hannibal» γνωρίζουν πολύ καλά πως ο ίδιος δεν φοβάται να συνδυάσει τον τρόμο με τον ερωτισμό.

Την παραγωγή την έχει αναλάβει ο Τζέισον Μπλουμ με το στούντιο του Blumhouse χωρίς να υπάρχουν ακόμα παραπάνω λεπτομέρειες για το καστ ή για κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε κάποια περισσότερα νέα.