Buzz

Ο Μπράιαν Κοξ ετοιμάζεται για την απόβαση στη Νορμανδία, στο τρέιλερ του «Churchill»

στα 10

Η δεύτερη βρετανική ταινία που ετοιμάζεται φέτος με ήρωα τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Ο Μπράιαν Κοξ ετοιμάζεται για την απόβαση στη Νορμανδία, στο τρέιλερ του «Churchill»

Οχι, ο Γκάρι Ολντμαν δεν είναι ο μόνος Ουίνστον Τσόρτσιλ που θα δούμε φέτος στη μεγάλη οθόνη, στο «Darkest Hour» του Τζο Ράιτ. Και, ομολογουμένως, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, τουλάχιστον σε επίπεδο ερμηνειών, καθώς ένας άλλος σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας στη μεγάλη οθόνη.

Ο Μπράιαν Κοξ θα αναλάβει τον ρόλο του τίτλου στο «Churchill» του Τζόναθαν Τεπλίτσκι («The Railway Man»), το οποίο παρακολουθεί τον πολιτικό καθώς έρχεται αντιμέτωπος με διλήμματα ζωής και θανάτου, λίγο πριν από την D-Day, που θα σηματοδοτήσει την απόβαση στη Νορμανδία, τον Ιούνιο του 1944.

Διαβάστε ακόμη: To νέο τρέιλερ του «Dunkirk» του Κρίστοφερ Νόλαν αλλάζει τον κόσμο (όπως τον ξέραμε)

Churchill 607

Το φιλμ διαπραγματεύεται τα παρασκήνια αυτής της κοσμοϊστορικής για το μέλλον της Ευρώπης επιχείρησης από την πλευρά του Τσόρτσιλ, ο οποίος διστάζει να δώσει την έγκρισή του για την εισβολή των συμμαχικών στρατευμάτων στην κατεχόμενη από τους Ναζί Γαλλία, φοβούμενος να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και να πάρει μια απόφαση που εκτιμά ότι μπορεί να κοστίσει τις ζωές χιλιάδων στρατιωτών. Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σταματήσει τη σωματική και ψυχική του κατάρρευση είναι η σύζυγός του, Κλέμενταϊν (την υποδύεται η υπέροχη Μιράντα Ρίτσαρντσον).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής και της Αγγλίας τον Ιούνιο.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.


Περισσότερα πρόσφατα τρέιλερ