Buzz

Ο Μπρένταν Φρέιζερ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία της Χικάρι «Rental Family»

στα 10

Ο Φρέιζερ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Τόκιο για τη νέα ταινία από την σκηνοθέτη της σειράς του Netflix «Beef».

Ο Μπρένταν Φρέιζερ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία της Χικάρι «Rental Family»

Μετά και την κατάκτηση του πρώτου του βραβείου Οσκαρ για τον ρόλο του στη «Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι, ο Μπρένταν Φρέιζερ είχε δηλώσει πως θα είναι αρκετά επιλεκτικός για το ποια θα είναι η επόμενη ταινία στην οποία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Και από ό,τι φαίνεται δεν άργησε να την βρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φρέιζερ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία της Χικάρι, γνωστή από την δουλειά της στην σειρά του Netflix «Beef», με τίτλο «Rental Family». O Φρέιζερ εκεί θα παίξει τον ρόλο ενός τελειωμένου ηθοποιού ο οποίος ζει στο Τόκιο ο οποίος προσλαμβάνεται ως ο Αμερικάνος από μια ιαπωνική εταιρεία ενοικίασης οικογένειας που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες μέσα στο χώρο εκείνου που ζητάει να νοικιάσει μια οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάρτιν Σκορσέζε υπερασπίζεται την ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ στο «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαρίου»

brendan fraser

Η Χικάρι αναπτύσσει το «Rental Family» από το 2019 και συνυπογράφει το σενάριο της ταινίας με τον Στίβεν Μπλάχουτ. Η ταινία θα ξεκινήσει την παραγωγή αυτή την άνοιξη στην Ιαπωνία, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Τον Φρέιζερ τον είδαμε φέτος να εμφανίζεται για λίγο και στους «Δολοφόνους του Ανθισμένου Φεγγαριού» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια ερμηνεία την οποία υπερασπίστηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, αλλά και στο «No Sudden Move» του Στίβεν Σόντερμπεργκ.