Buzz

Βρέθηκε η (ιδανική) Wonder Woman

στα 10

Φρέσκος από το βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες για το «Drive», ο Νίκολας Γουάιντινγκ Ρεφν δήλωσε ανοιχτά το ενδιαφέρον του να σκηνοθετήσει τις περιπέτειες της «Wonder Woman» με την Κριστίνα Χέντρικς του «Mad Men» στον ομώνυμο ρόλο.

Βρέθηκε η (ιδανική) Wonder Woman
Kριστίνα Χέντρικς: Από το «Mad Men» στη «Wonder Woman»

«Νομίζω πως η "Wonder Woman" είναι κάτι που όχι μόνο θα μου φέρει ικανοποίηση, αλλά και κάθαρση. Νομίζω πως γεννήθηκα για την κάνω ταινία». Με αυτή την όχι και τόσο μετριοπαθή δήλωση, ο Δανός σκηνοθέτης του «Drive» έδωσε ελπίδα στην πρώτη κινηματογραφική μεταφορά της ηρωίδας της DC Comics που μέχρι σήμερα είχε να καυχιέται μόνο για την τηλεοπτική σειρά των 70s και το φετινό κόψιμο ενός τηλεοπτικού relaunching που δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως.

Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τον πιστέψουμε ειδικά όταν έχει ήδη βρει την ηθοποιό που θα βάλει το κοστούμι της Wonder Woman. Αυτή δεν είναι άλλη από τη χυμώδη Κριστίνα Χέντρικς του «Mad Men», η οποία κρατούσε έναν μικρό ρόλο στο «Drive» και η οποία δείχνει να μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό για το πρότζεκτ: «Ολη μου τη ζωή περίμενα να βάλω το κοστούμι της Wonder Woman. Οταν ήμουν μικρή είχα εσώρουχα της Wonder Woman».