Buzz

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήθελε «απεγνωσμένα» το «Maestro» να κάνει πρεμιέρα στην Βενετία

στα 10

Αυτό αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Αλμπέρτο Μπαρμπέρα, ο οποίος είπε ότι για τον Κούπερ αυτό θα ήταν ένα «ήταν ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα».

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήθελε «απεγνωσμένα» το «Maestro» να κάνει πρεμιέρα στην Βενετία

Το δεύτερο φιλόδοξο σκηνοθετικό πόνημα του Μπράντλεϊ Κούπερ «Maestro» ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του σε λίγες μέρες στο 80ό Φεστιβάλ της Βενετίας. Αλλά για τον Κούπερ, παρόλο που δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο φεστιβάλ λόγω των απεργιών, το να κάνει αυτή του η ταινία την πρεμιέρα της στην Βενετία «ήταν ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα.»

Αυτό αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Αλμπέρτο Μπαρμπέρα μιλώντας στον The Guardian, λέγοντας πως ο Κούπερ ήθελε «απεγνωσμένα» το «Maestro» να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Βενετία, όπως έγινε και με την πρώτη του ταινία «Ενα Αστέρι Γεννιέται».

«Μέχρι στιγμής ο μόνος σκηνοθέτης που σίγουρα δεν θα είναι στη Βενετία είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, γιατί είναι επίσης ο πρωταγωνιστής. Με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι ήθελε απεγνωσμένα η ταινία του να είναι στη Βενετία, ότι ήταν το όνειρό του, αλλά δεν θέλει να έρθει λόγω της απεργίας κάτι που, φυσικά, καταλαβαίνω», ανέφερε ο Μπαρμπέρα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ο Λέοναρντ Μπερνστάιν στο πρώτο τρέιλερ του «Maestro»

maestro

Ο Μπαρμπέρα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επιπτώσεις των απεργιών του Χόλιγουντ στο φεστιβάλ λέγοντας πως «είχα ήδη κλείσει τις επιλογές για το φεστιβάλ όταν μάθαμε τα νέα για τις απεργίες. Περάσαμε μερικές μέρες ανησυχώντας ότι θα μπορούσαμε να χάσουμε όλες τις ταινίες από τις ΗΠΑ. Ηταν ένα εξαιρετικά δύσκολο σαββατοκύριακο.»

Η ταινία θα αφηγείται 30 χρόνια ταραχώδους ζωής και θρυλικής καριέρας του οσκαρικού συνθέτη και θα εστιάζει στο γάμο του με την Φελίσια Moντελέγκρε και μπορεί ο τίτλος της μπορεί, από τότε, να άλλαξε από «Bernstein» σε «Maestro», ο Κούπερ βρήκε την συμπρωταγωνίστριά του στο πρόσωπο της Κάρεϊ Μάλιγκαν, η οποία θα παίξει τον ρόλο της γυναίκας του Μπερνστάιν, Μοντελέγκρε.

Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει ο Μάρτιν Σκορσέζε, μαζί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (λόγω «West Side Story»;) και ο Τοντ Φίλιπς («Joker»), ενώ ο Κούπερ διεκδίκησε και εξασφάλισε τα δικαιώματα της ιστορίας από τους κληρονόμους του Μπερνστάιν(Bernstein Estate) και στο πρότζεκτ συνεργάζονται, εδώ και δύο χρόνια, και τα παιδιά του συνθέτη - Τζέιμι, Αλεξάντερ και Νίνα.

Η ταινία «Maestro» θα κάνει την πρεμιέρα της στο 80ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες - ελπίζουμε και στην Ελλάδα και στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου.