Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Μπραντ Πιτ είχε... έναν άλλο Μπραντ να ευχαριστήσει, στα βραβεία του National Board of Review

στα 10

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν εκείνος που τον βοήθησε να κόψει το αλκοόλ - κι ο Μπραντ δεν ξεχνά.

Ο Μπραντ Πιτ είχε... έναν άλλο Μπραντ να ευχαριστήσει, στα βραβεία του National Board of Review

Μπορεί το αμερικανικό National Board of Review ν' ανακοίνωσε τα βραβεία του στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά η επίσημη τελετή απονομής τους έγινε το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου. Εκεί, ο Μπραντ Πιτ παρέλαβε το Βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» κι η ευχαριστία του ήταν απρόσμενη.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπραντ Πιτ σχολιάζει τον αλκοολισμό, την αποτοξίνωσή του και πόσο διαφορετικός άνθρωπος είναι σήμερα

μπραντ πιτ 607

μπραντ πιτ 607

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Πιτ είπε, συγκινημένος: «Ο Μπράντλεϊ μόλις έβαλε την κόρη του για ύπνο κι έτρεξε εδώ για να μου δώσει αυτό το βραβείο. Χάρη σ' αυτόν τον άνθρωπο απεξαρτήθηκα από το αλκοόλ κι η κάθε μέρα είναι πιο χαρούμενη από τότε.»

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είχε περάσει από την ίδια διαδικασία νεότερος, λίγο πριν τα τριάντα και, όπως ο Μπραντ Πιτ έχει δηλώσει επανειλημμένως σε συνεντεύξεις του, ήταν εκείνος που τον ενθάρρυνε να γίνει μέλος των Ανώνυμων Αλκοολικών το 2016. Κι έτσι, ο ένας Μπραντ έδωσε στον άλλο Μπραντ μια μεγάλη αγκαλιά, γεμάτη ευγνωμοσύνη.

μπραντ πιτ 607


Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix