Buzz

Πρώτη φωτογραφία από το «Bones and All» του Λούκα Γκουαντανίνο

στα 10

Στην ταινία, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο young adult βιβλίο της Καμίλ ΝτεΑντζέλις, πρωταγωνιστεί ο Τίμοθι Σαλαμέ.

Flix Team
Πρώτη φωτογραφία από το «Bones and All» του Λούκα Γκουαντανίνο

Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο σε αμερικανικό έδαφος με τίτλο «Bones and All» έχουν ξεκινήσει ήδη, σε περιοχές όπως Οχάιο, Βιρτζίνια και Πενσυλβανία. Είναι η πρώτη φορά που ο Γκουαντανίνο γυρίζει ταινία στην Αμερική, όμως η παραγωγή είναι καθαρά ιταλική.

Στην ταινία, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο young adult βιβλίο της Καμίλ ΝτεΑντζέλις, πρωταγωνιστεί η Τέιλορ Ράσελ στον ρόλο μιας ηρωίδας η οποία προσπαθεί να καταλάβει γιατί έχει την επιθυμία να... τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν. Ξεκινά λοιπόν ένα road trip μέσα στις ΗΠΑ με σκοπό ψάξει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, αναζητώντας τη ρίζα του κακού. Τότε θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί έναν νεαρό τυχοδιώκτη, τον οποίο ερμηνεύει ο Τίμοθι Σαλαμέ, που κι εκείνος ψάχνει τον εαυτό του στους δρόμους μιας χαμένης Αμερικής...

Διαβάστε ακόμα: Ο Λούκα Γκουαντανίνο σκηνοθετεί για τον Σαλβατόρε Φεραγκάμο

bones and all 607

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, την οποία τράβηξε ο Γιάννης Δρακουλίδης, έκανε την εμφάνιση της στο Deadline και δείχνει τους δυο πρωταγωνιστές να έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους στην ενδοχώρα της Αμερικής. Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο πιστός συνεργάτης του Γκουαντανίνο, Ντέιβιντ Κάσγκανιτς («Suspiria», «Α Βigger Splash») και πρωταγωνιστούν (εκτός από τον Τίμοθι Σαλαμέ και την Τέιλορ Ράσελ) και οι Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε και Κλόι Σεβινί.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.