Buzz

Αυτές είναι οι πρώτες αντιδράσεις για τα «Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)»

στα 10

Η Χάρλεϊ Κουίν ετοιμάζεται για κάνει το δικό της bang στο είδος των υπερηρωικών ταινιών.

Αυτές είναι οι πρώτες αντιδράσεις για τα «Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)»

Κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα έχει μείνει για να βγει στις αίθουσες η πολυαναμενόμενη ταινία «Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)». Αλλά κάποιοι τυχεροί κατάφεραν να βρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο και να μεταφέρουν τις πρώτες αντιδράσεις από την προβολή.

Οι περισσότεροι συμφωνούν πως πρόκειται για μια υπέροχη ταινία, αρκετά καλύτερη από την «Ομαδα Αυτοκτονίας» το οποίο, από μόνο του, σίγουρα δεν σημαίνει πολλά αλλά κάποιοι εξυμνούν της ερμηνείας της Μάργκο Ρομπι ως Χάρλεϊ Κουίν ενώ κάποιοι την συγκρίνουν με τον «Deadpool» με μια δόση από Ταραντίνο. Υπάρχουν κάποιοι όμως που, αν και αναγνωρίζουν το πόσο διασκεδαστική είναι, αναφέρουν προβλήματα με τον ρυθμό και την σκηνοθεσία της.

Διαβάστε ακόμα: «Εμένα πρέπει να φοβούνται» φωνάζουν οι γυναίκες στο τρέιλερ του «Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)»

birds of prey 607

birds of prey 607

Βασισμένο στο ομότιτλο κόμικ, δεν πρόκειται για μια σόλο ταινία με πρωταγωνίστρια την Quinn, αλλά θα έχει και μια σειρά από άλλους χαρακτήρες όπως την Black Canary (Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ), μια ηρωίδα με υπερηχητική κραυγή, την Huntress (Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ), μια vigilante η οποία είναι κόρη ενός νεκρού εγκληματία, την Ρενέ Μοντόγια (Ρόζι Περέζ), η οποία είναι μια ντετέκτιβ της Γκόθαμ Σίτι, την Κασάντρα Κέιν (Ελα Τζέι Μπάσκο), μια μέλλουσα Batgirl, τον κακό Black Mask (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) και τον κατά συρροή δολοφόνο Βίκτορ Ζασζ (Κρις Μεσίνα). Σε σκηνοθεσία της Κάθι Γιάν και το σενάριο της Κριστίνα Χόντσον, το «Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)», το οποίο βγαίνει στις αίθουσες στις 6 Φεβρουαρίου από την Tanweer, είναι σαφές πως θέλει να είναι μια ταινία ωδή στην γυναικεία ενδυνάμωση και ένα γερό χτύπημα στα αχαμνά του αντρικού σωβινισμού, ό,τι πρέπει δηλαδή για μια ταινία με την Χάρλεϊ Κουίν.

Διαβάστε τις αντιδράσεις από την πρεμιέρα παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το καστ της «Ομάδας Αυτοκτονίας 2»