Buzz

Τι σημαίνουν οι επιδόσεις του «Bros» στο box office για τον (στρέιτ) κόσμο που ζούμε

στα 10

«Aυτός είναι ακριβώς ο κόσμος στον οποίο ζούμε, δυστυχώς. Και αυτό είναι απογοητευτικό αλλά είναι αυτό που είναι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπίλι Αϊχνερ για την εμπορική αποτυχία της στουντιακής queer ρομαντικής κομεντί.

Τι σημαίνουν οι επιδόσεις του «Bros» στο box office για τον (στρέιτ) κόσμο που ζούμε

Η νέα ρομαντική κομεντί «Bros» έρχεται για να ταράξει τα ήρεμα και συντηρητικά νερά του είδους της ρομαντικής κομεντί. Και αυτό γιατί πρόκειται για μια από τις πρώτες queer ρομαντικές κομεντί η οποία κυκλοφόρησε από κάποιο μεγάλο στούντιο (η άλλη ήταν η πιο πρόσφατη «Fire Island») και επικεντρώνεται σε δυο γκέι άντρες, αλλά έχει γραφτεί από έναν γκέι άντρα και το κύριο καστ της ταινίας, ακόμα και οι στρέιτ ρόλοι, είναι όλ@ τους μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Η ταινία, την όποια έχει γράψει το σενάριο και πρωταγωνιστεί ο Μπίλι Αϊχνερ, κυκλοφόρησε την εβδομάδα που μας πέρασε στις αμερικάνικες αίθουσες παίρνοντας μάλιστα αρκετά θετικές κριτικές. Δυστυχώς όμως δεν φαίνεται πως ήταν αρκετές για να τραβήξουν τον κόσμο στις αίθουσες, με την ταινία να καταλήγει στην τέταρτη θέση του αμερικάνικου box office με συνολικά έσοδα 4.8 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Το «Bros» θέλει να διώξει το στίγμα του queer σεξ

bros

Αυτό δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από τον Αϊχνερ ο οποίος ανέβασε στο twitter την Κυριακή πως μια αλυσίδα κινηματογράφων αποφάσισε να μην παίξει το τρέιλερ της ταινίας λόγω ομοφυλοφιλικού περιεχομένου. Και συνέχισε «αυτός είναι ακριβώς ο κόσμος στον οποίο ζούμε, δυστυχώς. Ακόμα και με λαμπερές κριτικές, υψηλές βαθμολογίες στο Rotten Tomatoes, θετικά σκόρ στο CinemaScore κ.λπ., στρέιτ άτομα, ειδικά σε ορισμένα μέρη της χώρας, απλώς δεν εμφανίστηκαν στο “Bros”. Και αυτό είναι απογοητευτικό αλλά είναι αυτό που είναι.»

Για να δούμε πως θα πάει η ταινία και στα μέρη μας όταν αυτή κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου.