Industry

Βγάλτε τα πιστόλια! Ο Σεθ ΜακΦάρλεϊν ετοιμάζει γουέστερν

στα 10

Αλλά μην ανησυχείτε. Θα είναι γουέστερν – κωμωδία. Εχουμε δει και το «Μπότες, Σπιρούνια και Καυτές Σέλες» και γελάσαμε…

Βγάλτε τα πιστόλια! Ο Σεθ ΜακΦάρλεϊν ετοιμάζει γουέστερν
Ο Σεθ ΜακΦάρλεϊν με τον Στούι από το «Family Guy»

Σκηνοθέτησε το «Ted», έκανε τη φωνή του κεντρικού ήρωα, του εν λόγω αρκουδακίου Τεντ, έκανε μεγάλη εμπορική επιτυχία διεθνώς (όχι και τόσο στην Ελλάδα), οι πόρτες του σινεμά είναι ανοιχτές για τον Σεθ ΜακΦάρλεϊν κι εκείνος σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί.

Εχοντας εξασφαλίσει και πάλι χρηματοδότηση από τη Media Rights Capital και την υποστήριξη της Universal, ο ΜακΦάρλεϊν συζητά το σίκουελ του «Ted» και την κινηματογραφική μεταφορά του τηλεοπτικού του αριστουργήματος, του «Family Guy», αλλά η προτεραιότητά του είναι σε… genre. Το επόμενό του κινηματογραφικό σχέδιο θα είναι ένα γουέστερν – κωμωδία, με τον τίτλο «A Million Ways to Die in the West». Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2013 και θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος (μήπως θα κάνει κάποιο ομιλούν άλογο;).

Η υπόθεση της ταινίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά η παραγωγή μιλά (στο Hollywood Reporter) για «ένα γουέστερν με σύγχρονο χιούμορ και με την πρόθεση να δείξει πόσο επικίνδυνη και επίπονη ήταν η ζωή στα τέλη του 1800.»

Πριν, ωστόσο, από οποιαδήποτε ταινία, ο Σεθ ΜακΦάρλεϊν έχει ν’ αντιμετωπίσει μια άλλου είδους performance, μια και θα είναι ο παρουσιαστής της 85ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου. Με σμόκιν και χωρίς σπιρούνια. Μάλλον.