Buzz

Aληθινά κακές ταινίες: «Best Friend From Heaven»

στα 10

Όλα τα σκυλάκια πάνε στον παράδεισο. Αλλά μερικά επιστρέφουν. Για να γίνουν wedding planners. Μιλώντας με την φωνή του Κρις Κριστόφερσον.

Aληθινά κακές ταινίες:  «Best Friend From Heaven»

Πραγματικά δεν είμαστε σίγουροι αν υπάρχει κάτι να προσθέσουμε στην παραπάνω σύνοψη της ταινίας στην οποία ένα αξιαγάπητο σκυλάκι σκοτώνεται από ένα αυτοκίνητο (ΟΧΙ!!!) την μέρα που η αφεντικίνα του ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Φτάνοντας στον παράδεισο θα ανακαλύψει ότι δεν έχει τίποτα να κάνεις εκτός από το να χαζεύεις όλη μέρα και να ακούς μουσική από άρπα κι έτσι αποφασίζει να γυρίσει πίσω στον κόσμο μας, έχοντας στην πορεία αποκτήσει φωνή. Συγκεκριμένα την φωνή του Κρίς Κριστόφερσον.

Δείτε ακόμη: Ντουέιν Τζόνσον εναντίον γιγαντιαίου γορίλα. Και λύκου. Και κροκόδειλου. Αυτό είναι το «Rampage»

best friend from heaven 607

Όμως φτάνοντας πίσω στην γη θα ανακαλύψει όχι μόνο ότι σχεδόν κανείς δεν τον βλέπει, αφού είναι φάντασμα, ή άγγελος κι ακόμη χειρότερα ότι ο γάμος της αφεντικίνας του δεν έγινε ποτέ, αφού η τύψεις της για τον θάνατο του σκύλου της δεν την άφησαν να προχωρήσει με τα σχέδιά της.

best friend from heaven 607

Κι έτσι ο τετράποδος καλύτερός της φίλος από τον ουρανό θα προσπαθήσει να διορθώσει αυτό το λάθος και να την παντρέψει σε μια ταινία που είμαστε σίγουροι ότι πιστεύετε ότι βγάλαμε από το μυαλό μας αν δεν υπήρχε ένα τρέιλερ να σας αποδείξει ότι υπάρχει πραγματικά.


Δείτε ακόμη: