Buzz

Best of 2019: Αυτά ήταν τα αξέχαστα ζευγάρια της χρονιάς

στα 10

Και, όχι, σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε μόνο ερωτικά...

Best of 2019: Αυτά ήταν τα αξέχαστα ζευγάρια της χρονιάς

Κατά κύριο λόγο ήταν ζευγάρια ηθοποιών που έγραψαν Ιστορία, όχι μόνο για το 2019, αλλά και για τη δεκαετία ολόκληρη. Ή ζευγάρια ηθοποιού-σκηνοθέτη. Ή ηθοποιού-αξεσουάρ. Ετσι ή αλλιώς, έκαναν το 2019 να μη νιώσει στιγμή μόνο!


Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2019: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε μία TCL Android TV 55''. Μπείτε εδώ για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας.


the two popes 607

Ο Αντονι Χόπκινς κι ο Τζόναθαν Πράις είναι «Οι Δύο Πάπες», ή η απόδειξη ότι οι δυο τους εκπροσωπούν ό,τι πιο εγκεφαλικό, συναρπαστικό, άνετο, χαριτωμένο και βαθύ στη σύγχρονη (βρετανική) υποκριτική. Κάνουμε τον σταυρό μας που είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί!


Irishman review 607 1

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ο Τζο Πέσι είναι, στον «Ιρλανδό», η επιτομή της εσωτερικής ηθοποιίας: παίζουν με τα μάτια και τις σιωπές τους.


the irishman 607

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ο Αλ Πατσίνο έχουν, στον «Ιρλανδό» και πάλι, φυσικά, την ωραιότερη σκηνή προδοσίας, έτσι όπως την είδαμε, ως συνένοχοι, μέσα από ένα παράθυρο αυτοκινήτου.


marriage story 607

Ο Ανταμ Ντράιβερ κι η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι, στην «Ιστορία Γάμου», πιο ερωτεύσιμοι κι από τη Νικόλ και τον Τσάρλι τους...


dolor y gloria 607

Ο Αντόνιο Μπαντέρας κι ο Πέδρο Αλμοδόβαρ έζησαν, με αφορμή το «Πόνος και Δόξα», την πιο meta έκφραση της σχέσης τους, ο πρώτος να υποδύεται τον δεύτερο που τον σκηνοθετεί για να τον υποδυθεί και συγκινήθηκαν και μας συγκίνησαν όσο, μαζί, ποτέ.


Once Upon a Time PHOTOCALL 607 3

Ο Μπραντ Πιτ κι ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Ρικ κι ο Κλιφ του «Κάποτε στο... Χόλιγουντ», έσπασαν τα κοντέρ της φωτογένειας, έπαιξαν ο ένας καλύτερα από τον άλλον και μας θύμισαν, για λίγο, τι σημαίνει star quality αλλά και αυτοσαρκασμός.


varda par agnes 607

Η Ανιές και η Βαρντά, το εθιστικό, μεθυστικό κορίτσι και η σκηνοθέτης είπαν, μαζί, στο «Η Ανιές με τα Λόγια της Βαρντά», το πιο γλυκόπικρο αντίο.


ondog 607

Η βοσκός και η καμήλας της έδωσαν, στο «Αυγό», άλλη έννοια στη λέξη γυναικεία αυτοδιάθεση.

Και τα καλύτερα ζευγάρια... «έγινα ένα με το αξεσουάρ μου»:

hustlers 607

Η Τζέι Λο κι ο στύλος της στις «Επικίνδυνες Κυρίες»


high life 607

Η Ζιλιέτ Μπινός και η καρέκλα της στη «Μαύρη Τρύπα»


η δουλειά της 607

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου κι η σκούπα της στη «Δουλειά της».


Διαβάστε εδώ περισσότερα Best of 2019, με λίστες, ανασκοπήσεις, τα καλύτερα και τα χειρότερα της χρονιάς που τελειώνει σε λίγο