Buzz

Χαράς ευαγγέλια: Ο Μπερτράν Μαντικό μετά τα «Αγρια Αγόρια» επιστρέφει με το «After Blue»

στα 10

Ο σημαιοφόρος ενός συναρπαστικού ακατάτακτου σινεμά, ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της δεύτερης μεγάλου μήκους του.

Χαράς ευαγγέλια: Ο Μπερτράν Μαντικό μετά τα «Αγρια Αγόρια» επιστρέφει με το «After Blue»

Για όσους δεν είχαν ανακαλύψει καμιά από τις μικρού του μήκους, τα «Αγρια Αγόρια», η πρώτη ταινία του γάλλου Μπερτράν Μαντικό, εμφανίστηκε από το πουθενά το 2017 για να παραδώσει «ένα αισθητικό και πανσεξουαλικό παραλήρημα που κατέκτησε δικαίως την περίοπτη πρώτη θέση στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς των ακριβοθώρητων Cahiers du Cinema».

Δείτε επίσης: Μετά τα «Μυθικά Πλάσματα του Νότου», ο Μπεν Ζάιτλιν (επιτέλους) επιστρέφει

bertran mandico 607

Και τώρα ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται για την δεύτερη μεγάλου μήκους του με πρωταγωνίστρια την Ελίνα Λόβενσον και μια σειρά ακόμη γυναίκες ηθοποιοί κάθε ηλικίας αφού το «After Blue» διαδραματίζεται σε έναν «χιμαιρικό παρθένο πλανήτη ενός άλλου γαλαξία, όπου μόνο οι γυναίκες μπορούν να επιβιώσουν εν μέσω μιας παράδοξης μα άκακης χλωρίδας και πανίδας».

Σε αυτόν τον πλανήτη η έφηβη Ρόξι θα απελευθερώσει μια εγκληματία που είναι θαμμένη στην άμμο, η οποία αμέσως μετά θα δολοφονήσει εν ψυχρώ μια σειρά από γυναίκες. Η Ρόξι θα κριθεί συνένοχη για τα εγκλήματα της και μαζί με την μητέρα της θα εξοριστούν από την κοινότητά τους και θα αναγκαστούν να αναζητήσουν την εγκληματία προκειμένου να τη βρουν και να τη σκοτώσουν.

Δείτε ακόμη: La Clef, ένα σινεμά υπό κατάληψη στο Παρίσι