Buzz

Η ταινία «Batman» του Μπεν Αφλεκ θα περιελάμβανε 80 χρόνια μυθολογίας του χαρακτήρα

στα 10

Αυτό αποκάλυψε ένας πρώην σχεδιαστής storyboard της DC, λέγοντας πως η ταινία του Αφλεκ ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες «Batman» που δεν έγιναν ποτέ.

Η ταινία «Batman» του Μπεν Αφλεκ θα περιελάμβανε 80 χρόνια μυθολογίας του χαρακτήρα

Μπορεί η DC να έχει μπει σε μια τελείως νέα, διαφορετική, εποχή με τους Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν, αλλά την περίοδο που το Snyderverse είχε αρχίσει να ανεβάζει τις δικές του ταχύτητες, ο Batman του Μπεν Αφλεκ είχε καταφέρει να κερδίσει τις περισσότερες εντυπώσεις. Μέσα σε αυτό το hype που είχε δημιουργηθεί τότε, ο Αφλεκ είχε αναλάβει να σκηνοθετήσει, να γράψει και να πρωταγωνιστήσει στη δική του ταινία του Σκοτεινού Ιππότη της DC.

Αλλά αυτό ποτέ δεν κατάφερε να γίνει πραγματικότητα και πολλοί μιλούσαν για πραγματικά χαμένη ευκαιρία για μια καλή ταινία του Batman. Ο πρώην σχεδιαστής storyboard της DC Τζέι Ολιβα, ο οποίος αποχώρησε από το στούντιο το 2017, σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Inverse αποκάλυψε πως ότι η εκδοχή του Αφλεκ για το «Batman» θα ήταν μια άνευ προηγουμένου ταινία, η οποία θα κάλυπτε περίπου 80 χρόνια από τον μύθο του υπερήρωα.

«Δεν μπορώ πραγματικά να πω πολλά άλλα ήταν κάτι φοβερό. Εχω δουλέψει σε πολλά πράγματα για τον Batman και αυτό που ήταν πραγματικά ωραίο σε αυτό ήταν ότι συνέδεε πολλές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες του που ποτέ δεν είχαν εξερευνηθεί πραγματικά. Ηταν το καλύτερο. Ηταν καταπληκτικό», δήλωσε ο Ολιβα.

Διαβάστε ακόμα: Θα υπάρξει «Wonder Woman 3» με την Γκαλ Γκαντότ;

batman ben affleck

Και συνέχισε λέγοντας «η ιστορία του Μπεν επρόκειτο να καλύψει κάτι που δεν είχε ποτέ πραγματικά καλυφθεί σε κόμικς, αλλά βασιζόταν σε ιστορίες στους μύθους του Batman τα τελευταία 80 χρόνια και τα προσέγγιζε από μια νέα προοπτική. Ηταν πολύ έξυπνο και υπήρχαν πολλά πράγματα σε αυτό που μου άρεσαν πραγματικά και μακάρι να είχαν πραγματοποιηθεί. Ηταν ένα πραγματικά υπέροχο έργο από την αρχή. Ο Μπεν χρειάστηκε να απομακρυνθεί για προσωπικούς λόγους, και το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά ο χρόνος που πέρασα με τον Μπεν δουλεύοντας στο έργο ήταν φανταστικός. Ισως να μπορέσω να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό».

Ο Μπέν Αφλεκ αποχώρησε από τον ρόλο του Batman το 2019. Αν και επέστρεψε για να ερμηνεύσει τον ρόλο για μια τελευταία φορά φέτος στην ταινία «The Flash», ο Αφλεκ έχει δηλώσει πως δεν ενδιαφέρεται να σκηνοθετήσει κάποια ταινία «Batman» κάτω από την διοίκηση των Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν.