Buzz

Best of 2021: Ο Μπαράκ Ομπάμα επιλέγει τις δικές του καλύτερες ταινίες για το 2021

στα 10

Πιστός στο ραντεβού του, έτσι και φέτος, ο Μπαράκ Ομπάμα δίνει την λίστα με τις δικές του αγαπημένες ταινίες που είδε φέτος.

Flix Team
Best of 2021: Ο Μπαράκ Ομπάμα επιλέγει τις δικές του καλύτερες ταινίες για το 2021

Είναι γνωστό πως ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας μεγάλος σινεφίλ. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μοιράζεται με τον κόσμο την δική του λίστα με τις αγαπημένες ταινίες που είδε φέτος.

Διαβάστε ακόμα: Best of 2021: Στις υποψηφιότητες των Critics' Choice Awards πρωταγωνιστούν το «Belfast» και το «West Side Story»

The Power of the Dog

Για το 2021 η λίστα περιέχει ένα ωραίο μείγμα από Οσκαρικές ταινίες, όπως το «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ ή την «Εξουσία του Σκύλου» της Τζέιν Κάμπιον, μικρά ανεξάρτητα διαμάντια όπως το «Pig» με την καλύτερη ερμηνεία του Νίκολας Κέιτζ και το «The Card Counter» του Πολ Σρέιντερ, αλλά και κάποιες ξενόγλωσσες ταινίες όπως το «Drive My Car» του Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι και το «Κβο Βάντις, Αϊντα;» της Τζασμίλα Ζμπάνιτς.

O ίδιος έγραψε στο twitter «κάθε μία από αυτές τις ταινίες λέει μια δυνατή ιστορία, και ελπίζω να τις απολαύσετε όσο κι εγώ». Δείτε την λίστα του Μπαράκ Ομπάμα παρακάτω.