Buzz

Αυστηρώς ακατάλληλο τρέιλερ για το «Drive»: ο Ράιαν Γκόσλινγκ οδηγεί και δεν το σκέφτεται!

στα 10

Πρεμιέρα έκανε το red band τρέιλερ του «Drive» στην Comic-Con, προδίδοντας για πρώτη φορά την πραγματική αλήθεια της διπλής ζωής του πρωταγωνιστή του.

Αυστηρώς ακατάλληλο τρέιλερ για το «Drive»: ο Ράιαν Γκόσλινγκ οδηγεί και δεν το σκέφτεται!

Οποιος παρακολούθησε όσα μετέφερε το Flix από την επίσημη πρεμιέρα του «Drive» στο Φεστιβάλ Καννών, γνωρίζει ήδη πως η ταινία του Δανού Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν (που κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ) αποτελεί ένα από τα event movies της επόμενης σεζόν.

Cool μέχρις εσχάτων, βίαιο όσο και ο πρώιμος Ταραντίνο, στιλιζαρισμένο χωρίς την παραμικρή ενοχή και ελαφρύ σαν ένα φτηνό pulp fiction των 50s, το «Drive» βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Σεπτεμβρίου και το τρέιλερ που παρουσιάστηκε στην Comic-Con στήνει από τώρα τον «cult» μύθο που θα ακολουθήσει στα σίγουρα την ταινία στα χρόνια που έρχονται.

Αν δεν θέλετε να ξέρετε περισσότερα για τη διπλή ζωή ενός σιωπηλού μοντέρνου καουμπόι που το πρωί δουλεύει ως οδηγός αυτοκινήτων για ταινίες και το βράδι ως συνεργός σε ληστείες, μην δείτε το (αυστηρώς ακατάλληλο) τρέιλερ που ακολουθεί.

Από την άλλη, υπάρχει κανείς που μπορεί να περιμένει;