Buzz

Επιτέλους έχουμε μια επίσημη σύνοψη για τη νέα ταινία του Γουές Αντερσον «Asteroid City»

στα 10

Και έρχεται μαζί με ένα εξαιρετικό καστ.

Επιτέλους έχουμε μια επίσημη σύνοψη για τη νέα ταινία του Γουές Αντερσον «Asteroid City»

Μπορεί η τελευταία ταινία του Γουές Αντερσον «Η Γαλλική Αποστολή» να κυκλοφόρησε πέρσι στις αίθουσες, και αυτό μετά από διάφορες αναβολές λόγω της πανδημίας, η επόμενη του ταινία όμως, με τίτλο «Asteroid City», έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και επιτέλους έχουμε μια επίσημη σύνοψη γι’ αυτήν.

Το «Asteroid City» είναι ένας ποιητικός διαλογισμός για το νόημα της ζωής. Αφηγείται την ιστορία μιας φανταστικής αμερικανικής πόλης της ερήμου περίπου το 1955 και του Junior Stargazer συνεδρίου, το οποίο συγκεντρώνει μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα για ακαδημαϊκούς διαγωνισμούς, ξεκούραση/αναψυχή, κωμωδία, δράμα, ρομάντζο και πολλά άλλα.

Η ταινία είναι και η πρώτη φορά, μετά από δέκα χρόνια, όπου ο Αντερσον συνεργάζεται και πάλι με το στούντιο Focus Features για την παραγωγή της ταινίας του. Η τελευταία φορά ήταν το 2012 με το «Moonrise Kingdom», μιας και από τότε ο Αντερσον συνεργάζονταν με την Fox Searchlight.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον ετοιμάζεται να αρχίσει τα γυρίσματά της τον Δεκέμβριο

wes anderson main

Οπως κάθε ταινία του Αντερσον, έτσι κι αυτή, έχει ένα εξαιρετικό καστ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Σουόρτσμαν, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τομ Χανκς, Τζέφρι Ράιτ, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον, Εντ Νόρτον, Εντριαν Μπρόντι, Λιβ Σράιμπερ, Μάργκο Ρόμπι, Χόουπ Ντέιβις, Στίβεν Παρκ, Γουίλεμ Νταφόε, Ματ Ντίλον, Ρούπερτ Φρεντ, Μάγια Χοκ, Στιβ Καρέλ, Χονγκ Τσάου, Τόνι Ρεβολόρι, Τζέικ Ράιαν, Γκρέις Εντουαρτς, Αρίστου Μίχαν, Σοφία Λίλις, Ιθαν Λι, Τζεφ Γκλόλντμπλουμ και Ρίτα Γουίλσον.

Το παράδοξο είναι ότι ο Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος είχε ανακοινωθεί παλιότερα πως θα πρωταγωνιστεί κι αυτός στην ταινία, δεν βρίσκεται στην λίστα με το επίσημο καστ. Πάντως το «Asteroid City» φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και ίσως η πρεμιέρα του να γίνει στις Κάννες.