Buzz

Ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί «Από Ερωτα», με τη Σμαράγδα Καρύδη

στα 10

Τη δεύτερη ταινία του στο σινεμά ετοιμάζεται να υπογράψει ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ο Θοδωρής Αθερίδης, βασισμένος στο δικό του θεατρικό έργο.

Ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί «Από Ερωτα», με τη Σμαράγδα Καρύδη

Μετά το «Μια Μέλισσα τον Αύγουστο» του 2007, ο Θοδωρής Αθερίδης επιστρέφει στο σινεμά ως σκηνοθέτης. Η νέα του ταινία, με τον τίτλο «Από Ερωτα», είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό του έργο, το οποίο διασκευάζει ο ίδιος σε σενάριο. Στην ταινία, μια ερωτική ιστορία φυσικά, γεμάτη απρόοπτα και ανατροπές, πρωταγωνιστεί ο Αθερίδης, μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη και την Παναγιώτα Βλαντή. Μαζί τους παίζουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Γιάννος Περλέγκας και ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Τα γυρίσματα του «Από Ερωτα» ήδη ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι, με σκοπό η ταινία να βγει στις αίθουσες στο τέλος του 2014, από τη Village.

Καλοκαιρινές σκηνές για πάντα: Για κάθε μια μέρα του Ιουλίου, επιστρέφουμε σε αγαπημένες καλοκαιρινές σκηνές από την ιστορία του σινεμά. Ετσι όπως θα τις θυμόμαστε...

Το «Από Ερωτα» παρακολουθεί την ιστορία του Αντώνη Γκαλιμάνη, ενός πυροσβέστη που ζει στον Πειραιά, συναντώντας τον δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με τη νοσηλεύτρια Νατάσσα. Τότε είναι που, αιφνιδιαστικά, θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Αννα, μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από τη συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε τον ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους. Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσσα, παρότι η Αννα έχει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο όταν θα ξεκινήσει η «διπλή ζωή» του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Τι θα συμβεί όταν η Αννα θα συνυπάρχει με την Νατάσσα, όχι μόνο όταν η Νατάσσα θα λείπει, αλλά κι όταν εκείνη είναι μπροστά;

Η ταινία είναι μια παραγωγή του Κώστα Λαμπρόπουλου σε διανομή Village. Τη Διεύθυνση παραγωγής έχει ο Τάκης Κατσέλης, διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Γιώργος Αργυροηλιόπουλος, την Καλλιτεχνική Διεύθυνση έχει αναλάβει η Εύα Νάθαινα και ενδυματολόγος είναι η Βάσω Τρανίδου. Πάρτε μια πρώτη γεύση παρακάτω από τις φωτογραφίες των γυρισμάτων σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Τα νησιά δεν είναι μόνο για διακοπές: 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου

ath01

ath02

ath03

ath04

ath05

ath06

ath07

ath08

ath09

ath10

ath11

ath12