Industry

Απλά θεϊκό! Βοηθήστε την Divine να αποκτήσει το ντοκιμαντέρ που της αξίζει

στα 10

Υπήρξε μούσα του Τζον Γουότερς, απόλυτη θεά του cult και μια μυθική φιγούρα του undergound σινεμά -κι όχι μόνο. Τώρα το ντοκιμαντέρ «I Am Divine» που έχει κερδίσει την έγκριση του Γουότερς, ζητά τη βοήθειά σας στο Kickstarter.

Απλά θεϊκό! Βοηθήστε την Divine να αποκτήσει το ντοκιμαντέρ που της αξίζει

Αν ρίξετε μια ματιά στη σελίδα του σκηνοθέτη Τζέφρι Σουόρζ στο imdb, θα δείτε, σχεδόν με τρόμο στην φιλμογραφία του, περισσότερους από εκατό τίτλους. Οχι, δεν είναι ρομπότ, αλλά ιδρυτής της Automat Pictures μιας εταιρίας που παράγει εξαιρετικά μικρού μήκους ντοκιμαντερ για τα extras ψηφιακών δίσκων μερικών από τα μεγαλύτερα στούντιο. Ομως ο Σουόρζ, έχει σκηνοθετήσει επίσης τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ καθώς και βραβευμένα φιλμ σε δεκάδες φεστιβάλ όπως το «Wrangler: Anatomy of an Icon», το «Spine Tingler! The William Castle Story», ή το «Vito».

Τώρα βρίσκεται στο post production ενός καινούριου φιλμ για την Divine που για να ολοκληρωθεί χρειάζεται τη βοήθειά σας στο Kickstarter. O Σουόρζ λέει ότι το φιλμ του φιλοδοξεί να είναι μια ταινία-φόρος τιμής για τον Χάρις Γκλεν Μίλστεντ, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο ήταν το «απόλυτο it gets better παράδειγμα, καθώς μεταμορφώθηκε από ένα τρομαγμένο παχουλό παιδί σε έναν larger than life cult ήρωα που εξακολουθεί να εμπνέει outsiders, τους αταίριαστους, τους punk και όλη την queer κοινότητα ακόμη και 20 χρόνια μετά το θάνατό του».

Το φιλμ σκοπεύει να περιγράψει την Divine με τον τρόπο που η ίδια πάντα ήθελε, σαν μια απόλυτη και αθάνατη σταρ! Ο ίδιος ο Γουότερς έχει δώσει την ευλογία του στο project κι εμφανίζεται στο φιλμ όπως και μια σειρά συνεργατών φίλων και συγγενών της Divine. O σκηνοθέτης της σε μερικά από τα καλύτερα φιλμ της λέει: «Η Divine ήταν καλός μου φίλος και ατρόμητη μούσα μου. Ποιος άλλος θα μπορούσε να υποδυθεί πειστικά μια εγκληματική έφηβη, έναν ληστή, μια πόρνη, μια ανύπαντρη μητέρα, έναν άντρα που κακοποιεί παιδιά, ένα μοντέλο, μια δολοφόνο; Κι όλους αυτούς τους ρόλους στην ίδια ταινία; Γι αυτό δίνω την πλήρη ευλογία μου στο “Ι am Divine” του Τζέφρι Σουόρζ».

Το φιλμ χρειάζεται να συγκεντρώσει 40 χιλιάδες δολάρια για τις ανάγκες του στο μοντάζ, την μουσική, στην αγορά των δικαιωμάτων του αρχειακού υλικού και φυσικά.... υγρού eyeliner και ζητά από εσάς την συνεισφορά σας, σε αντάλλαγμα όχι μόνο τα ευχαριστώ του σκηνοθέτη και μια σειρά από ανταποδοτικά δώρα αναλόγως την προσφορά σας, αλλά κυρίως, την απόλαυση του να δέιτε μια ταινία για «την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»!

Δείτε πιο κάτω το πρώτο teaser του φιλμ καθώς και το κάλεσμα του Τζέφρι Σουόρζ για υποστήριξη και επισκεφθείτε την σελίδα του φιλμ στο Kickstarter για να βοηθήσετε!