Buzz

Ο Ανγκους Κλάουντ του «Euphoria» έφυγε από τη ζωή στα 25 του

στα 10

Μην μπορώντας να αντέξει την απώλεια του πατέρα του μία εβδομάδα πριν, ο Φεζ του «Euphoria» έφυγε από τη ζωή.

Ο Ανγκους Κλάουντ του «Euphoria» έφυγε από τη ζωή στα 25 του

Πολύ μικρός, πολύ νωρίς, πολύ άδικα. O 25χρονος Ανγκους Κλάουντ, ο οποίος έγινε γνωστός ως «Φεζ», ο drug dealer του «Euphoria», βρέθηκε νεκρός από overdose στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Μία εβδομάδα πριν είχε πεθάνει ο πατέρας του και οι πρώτες φήμες θέλουν τον νεαρό να μην μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την μεγάλη απώλεια. Τ

Διαβάστε κι αυτό: «Euphoria»: Στόχος το 2025 για την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν

angus

Αυτή είναι η δήλωση της οικογένειάς του:

Με πολύ βαριά καρδιά καλούμαστε να αποχαιρετίσουμε αυτό τον υπέροχο άνθρωπο. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός, γιος, ο Aνγκους ήταν πάντα ξεχωριστός για εμάς - ένας θαυμαστός άνθρωπος για πολλούς λόγους. Την προηγούμενη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε πολύ με αυτή την απώλεια - τον αισθανόταν ως τον καλύτερό του φίλο. Η μόνη μας παρηγοριά είναι ότι βρέθηκαν ξανά, πατέρας και γιος.

Ο Ανγκους ποτέ δεν έκρυψε την πάλη του με την κατάθλιψη και αν κάτι θέλουμε να μείνει θετικό από το φευγιό του είναι η προτροπή σε όσους επίσης αγωνίζονται με τους δαίμονές τους να σπάσουν τη σιωπή τους και να ζητήσουν βοήθεια.

Ελπίζουμε ο κόσμος να τον θυμάται με χιούμορ, χαρά, γέλιο - καθώς εκείνος αγαπούσε όλο τον κόσμο.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε την δύσκολη οικογενειακή μας στιγμή και να μας επιτρέψετε να θρηνήσουμε προσωπικά την τραγική μας απώλεια.

angus