Buzz

Η νέα ταινία της Αντζελίνα Τζολί έχει τίτλο «Unreasonable Behaviour»

στα 10

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά της ομότιτλης βιογραφίας του διάσημου Βρετανού φωτογράφου Ντον ΜακΚάλιν.

Η νέα ταινία της Αντζελίνα Τζολί έχει τίτλο «Unreasonable Behaviour»

Εχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που είδαμε την Αντζελίνα Τζολί στην τελευταία της σκηνοθετική απόπειρα με το αρκετά φιλόδοξο «Πρώτα Σκότωσαν τον Πατέρα μου», σε παραγωγή του Netflix, και φαίνεται πως έχει βρει ήδη τη νέα της ταινία.

Πρόκειται για το «Unreasonable Behaviour», την κινηματογραφική μεταφορά της ομότιτλης βιογραφίας του Βρετανού φωτογράφου Ντον ΜακΚάλιν, σε παραγωγή του Τομ Χάρντι και του Ντιν Μπέικερ μαζί με τους Ερικ Φλένερ και Τιμ Μπέβαν από την Working Title. To σενάριο έχει αναλάβει ο υποψήφιος με BAFTA, για την δουλειά του στο «΄71» Γκρέγκορι Μπεργκ, και θα επικεντρώνεται στην ζωή του διάσημου Βρετανού φωτογράφου από τα χρόνια της φτώχιας στο μεταπολεμικό Λονδίνο μέχρι και στις πιο επικίνδυνες πολεμικές ζώνες του κόσμου.

Διαβάστε ακόμα: Αντζελίνα Τζολί: «Ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερες κακές μάγισσες»

don mccullin 607 O Ντον ΜακΚάλιν.

«Με τράβηξε ο μοναδικός συνδυασμό του ατρόμητου και ανθρωπιάς - η απόλυτη δέσμευσή του να μαρτυρήσει την αλήθεια του πολέμου, και την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό του για όσους υποφέρουν από τις συνέπειές του. Ελπίζουμε να φτιάξουμε μια ταινία τόσο ασυμβίβαστη όσο είναι και η φωτογραφία του Ντον, για τους εξαιρετικούς ανθρώπους και τα γεγονότα που παρακολούθησε, καθώς και την άνοδο και την πτώση μιας μοναδικής εποχής στη δημοσιογραφία», δήλωσε η Τζολί.

«Εχοντας δει την τελευταία ταινία της Αντζελίνα για την Καμπότζη (και έχοντας περάσει τόσο πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του πολέμου εκεί), εντυπωσιάστηκα πολύ από το πως έκανε τόσο δυνατή και ακριβή αναπαράσταση του τόπου εκείνη την εποχή. Νιώθω σαν να είμαι σε ασφαλή, ικανά και επαγγελματικά χέρια μαζί της», δήλωσε ο ΜακΚάλιν.

Δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής το καστ ή ημερομηνία εξόδου της στις αίθουσες.