Industry

Ανδρες και γυναίκες: δείτε πρώτοι το «Μία Γυναίκα Μόνο Ξέρει»

στα 10

Το Flix και η StraDa Films σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι το «Μία Γυναίκα Μόνο Ξέρει» του Ρασίντ Μπουσαρέμπ, με πρωταγωνίστριες τη Σιένα Μίλερ και την Γκολσιφτέ Φαραχανί («Η Πέτρα της Υπομονής», «Κοτόπουλο με Δαμάσκηνα»). Δηλώστε συμμετοχή!

Flix Team
Ανδρες και γυναίκες: δείτε πρώτοι το «Μία Γυναίκα Μόνο Ξέρει»

Είστε έτοιμοι για τις «Θέλμα και Λουίζ» αυτής της δεκαετίας; Δύο γυναίκες σ' ένα road movie που τις θέλει να ξεφεύγουν από την καταπίεση των σπιτιών τους και να βρίσκουν τους εαυτούς τους στο δρόμο. Το «Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει» του σκηνοθέτη Ρασίντ Μπουσαρέμπ («Outside the Law», «London River») είναι μία ταινία για το κουράγιο, τη διαφορετικότητα, τη γυνακεία φιλία με πρωταγωνίστριες τη Σιένα Μίλερ και την Γκολσιφτέ Φαραχανί («Η Πέτρα της Υπομονής», «Τι απέγινε η Ελι…», «Κοτόπουλο με Δαμάσκηνα»).

Η Μόνα, 26 χρονών μετανάστρια από την Νότια Αφρική δουλεύει στο μίνι μάρκετ των πεθερικών της στο Σικάγο. Είναι παντρεμένη με τον Μουράντ, έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να επιβληθεί στην αυταρχική μητέρα του. Η Μέριλιν, 29 χρονών δουλεύει σε μια εταιρεία επισκευής υπολογιστών. Ο γάμος της με τον Χάρβεϊ κρέμεται από μια κλωστή. Το μόνο πράγμα στη ζωή της που της δίνει χαρά είναι ο χορός της κοιλιάς, ένα πάθος που μοιράζεται με την Μόνα.

1

Οταν βρίσκουν την πεθερά της Μόνα νεκρή στο κρεβάτι της, εκείνη αποφασίζει ότι πρέπει να εγκαταλείψει γρήγορα το σπίτι της, φοβούμενη ότι θα κατηγορηθεί για φόνο. Η Μέριλιν με την σειρά της, χωρίς να έχει απομείνει τίποτα να χάσει, αποφασίζει ότι θέλει να φύγει μακριά, με σκοπό να λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό χορού. Οι δύο γυναίκες καταλήγουν να συνταξιδέψουν για τελείως διαφορετικούς λόγους. Η φιλία που θα γεννηθεί ανάμεσά τους θα ενώσει τη μοίρα τους και θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

2

Η StraDa Films και το Flix σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Μία Γυναίκα Μόνο Ξέρει» σε avant premiere τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στο Σινέ Ψυρρή (Σαρρή 40-44), στις 20.45. Στείλτε email στο win@flix.gr, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Just Like a Woman», για να διεκδικήσετε μια από τις 40 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και την Κυριακή, 7 Ιουλίου κι οι νικητές θα ειδοποιηθούν το πρωί της Δευτέρας, 8 Ιουλίου με email.

Το «Μία Γυναίκα Μόνο Ξέρει» κυκλοφορεί στις αίθουσες από την StraDa Films στις 11 Ιουλίου.