Buzz

To «AND» του Γιώργου Λάνθιμου ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

στα 10

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ξανά η μούσα του Λάνθιμου, Εμα Στόουν, και μαζί της οι Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Τζέσε Πλέμονς.

Flix Team
To «AND» του Γιώργου Λάνθιμου ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

Με το «Poor Things» να βρίσκεται ήδη στα στάδια του post production και να αναμένεται να κυκλοφορήσει (ελπίζουμε) μέσα στο 2023, ο Γιώργος Λάνθιμος ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «AND». Πρόκειται για μια κωμωδία, γραμμένη από τον ίδιο, μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, στην πέμπτη τους συνεργασία μετά τον «Κυνόδοντα», τις «Αλπεις», τον «Αστακό» και το «Φόνο του Ιερού Ελαφιού».

Στην ταινία, κωμωδία - όπως χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση της Searchlight Pictures, πρωταγωνιστούν αγαπημένοι ηθοποιοί του Γιώργου Λάνθιμου και σχεδόν πανομοιότυπο καστ με το «Poor Things», στο οποίο παίζουν επίσης η Εμα Στόουν, ο Γουίλεμ Νταφόε και η Μάργκαρετ Κουόλι, ενώ μαζί τους πρωταγωνιστεί εδώ και ο Τζέσε Πλέμονς.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στη Νέα Ορλεάνη τον Οκτώβριο του 2022 και ολοκληρώθηκαν λίγες μέρες πριν, στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

and λάνθιμος

and λάνθιμος

Το «AND» αποτελεί και την τέταρτη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με την Εμα Στόουν, μετά την «Ευνοούμενη», το «Poor Things» και τη «Βληχή», το μικρού μήκους φιλμ που γυρίστηκε για την Εθνική Λυρική Σκηνή. Το σενάριο της ταινίας παραμένει ακόμα ένα επτασφράγιστο μυστικό αλλά φήμες το θέλουν να αφορά τρεις ξεχωριστές ιστορίες με κάθε γράμμα του τίτλου να αντιπροσωπεύει και διαφορετική πλοκή.

and λάνθιμος

and λάνθιμος