Buzz

Αν έχετε χάσει τον Σον Πεν, είναι στις διαδηλώσεις στην Αίγυπτο!

στα 10

Οταν οι συνάδελφοί του κατεβαίνουν μέχρι τη Γουόλ Στριτ, εκείνος πηγαίνει το έξτρα μίλι. Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε την είδηση ότι ο Σον Πεν βρίσκεται στους δρόμους της Αιγύπτου και διαδηλώνει με τους πολίτες στην πλατεία Ταχρίρ!

Αν έχετε χάσει τον Σον Πεν, είναι στις διαδηλώσεις στην Αίγυπτο!
Μία πρόσκληση από τον Απόστολο Γκλέτσο ίσως να τον φέρει και στο Σύνταγμα. Anyone?

Είναι γεγονός. Ο Πεν μετά το ταξίδια του στο Ιράκ, την μέση ανατολή, τη Βενεζουέλα, τώρα και στην Αίγυπτο! Το Reuters μεταδίδει ότι χτες βρισκόταν ανάμεσα σε γκρουπ ακτιβιστών στην πλατεία Ταχρίρ, στην μεγάλη διαδήλωση του αιγυπτιακού λαού που πιέζει το κυβερνών στρατιωτικό συμβούλιο να άρει την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να τροποποιήσει τον νέο εκλογικό νόμο της Αιγύπτου.

Η διαδήλωση είχε το όνομα «Επανακτούμε την Επανάσταση».

«Ο γενναίος Αιγυπτιακός λαός και ο αγώνας του για ελευθερία έχει εμπνεύσει όλο τον πλανήτη» δήλωσε ο Πεν από την πλατεία Ταχρίρ. «Αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος - θα γίνουν κι άλλοι αγώνες, συνταγματικά ζητήματα πρέπει να λυθούν, η εξουσία πρέπει να περάσει από το στρατό στους πολίτες...»

Ο ηθοποιός προσκαλέστηκε από τον Αιγύπτιο συνάδελφό του Καλέντ Ελ-Ναμπάβι, με κύριο σκοπό να αποτελέσει το ζωντανό παράδειγμα ότι η χώρα δεν είναι πια επικίνδυνη για τον τουρισμό.