Buzz

Η Εϊμι Σούμερ αποκαλύπτει το αστείο που κόπηκε από τον μονόλογό της στα Οσκαρ

στα 10

Η Ακαδημία έκοψε κάποια αστεία που είχε γράψει η τολμηρή κωμικός για τον εναρκτήριο μονόλογό της. Ποιο ήταν το πιο αιχμηρό;

Η Εϊμι Σούμερ αποκαλύπτει το αστείο που κόπηκε από τον μονόλογό της στα Οσκαρ

Ναι, το γνωρίζουμε: η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ 2022 έχει γίνει συνώνυμη πλέον με «το χαστούκι του Γουιλ Σμιθ», καθώς τίποτα άλλο δεν συζητιέται. Η απαράδεκτη αντίδραση του Σμιθ έχει επισκιάσει κάθε άλλη λαμπερή στιγμή, επιτυχία, ρεκόρ ή εύστοχη ατάκα της βραδιάς.

Κι όμως: όταν η Ακαδημία πήρε το ρίσκο να βάλει την Εϊμι Σούμερ οικοδέσποινα της 94ης τελετής, και μετέπειτα να την πλαισιώσει και με τις Γουάντα Σάικς και Ρετζίνα Χολ, έπαιρνε γενναίο ρίσκο, ώστε το καυστικό της χιούμορ να δημιουργήσει άλλου είδους «σκάνδαλα».

«Ξέρετε ποιες συμπεριλαμβάνονται φέτος στο In Memoriam, έτσι δεν είναι; Οι Χρυσές Σφαίρες!» ήταν μία από τις αρχικές ατάκες που ακούστηκαν από το στόμα της. «Υποψήφιο και το Don't Look Up. Μάλλον τα μέλη της Ακαδημίας δεν κοιτούν όντως. Τις κριτικές!», μία άλλη.

Διαβάστε αναλυτικά: Βραβεία Οσκαρ 2022: Οι Καλύτερες Ατάκες της βραδιάς

amy

Ομως υπάρχει ένα αστείο που η Ακαδημία θεώρησε επικίνδυνο, υπερβολικά αιχμηρό και το έκοψε.

Κι αφορά στην τραγωδία που σημειώθηκε στα γυρίσματα του «Rust», όταν ο Αλεκ Μπόλντγουϊν, πάνω σε πρόβα, πυροβόλησε ένα γεμάτο όπλο και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χεϊλίνα Χάτσινς.

"Μην Κοιτάτε Πάνω": αυτός είναι τίτλος ταινίας; Θα έπρεπε φέτος να υπάρχει κι ένας ακόμα που λέγεται μην κοιτάτε την κάννη του όπλου του Αλεκ Μπόλντγουιν...»

amy

Τόσο η Ακαδημία, όσο και οι παραγωγοί της τελετής, αλλά και κυρίως ο δικηγόρος της Εϊμι Σούμερ την αποθάρρυναν από το να πει κάτι τέτοιο στον αέρα. Οπως η ίδια επίσης ομολόγησε, είχε γράψει και κάποια αστεία για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του Τζέιμς Φράνκο, όπως και αρκετά για τους αντιεμβολιστές (με το πιο διάσημο παράδειγμα στην Αμερική, αυτό του Τζο Ρόγκαν), αλλά κι αυτά θεωρήθηκαν «too much» από την Ακαδημία και τα έκοψε.

Ποιο ήταν το σχόλιο της Σούμερ για όσα δεν της επιτράπηκαν να πει;

Δεν καταλαβαίνω γιατί κόπηκαν τα αστεία μου. Το πολύ πολύ να ενοχλούσαν, να ανέβαινε κάποιος στη σκηνή και να με χαστούκιζε....»

Αουτς.

Διαβάστε περισσότερα: